Osijek
AURORA MEETUP U BIOS-U

Inspirativne priče dviju poduzetnica
Objavljeno 27. siječnja, 2019.
Poduzetnički inkubator BIOS protekloga je petka "okupiralo" stotinjak sudionika Aurora Meetupa - događaja posvećenog ženama u poduzetnišvu, na kojemu su uz stručno predavanje o prednostima digitalnog marketinga predstavljene i inspirativne priče dviju osječkih poduzetnica.

Događaj je organizirala platforma Aurora.hr, koja u Hrvatskoj ima cilj prikupiti potrebne informacije kako bi se ženama osiguralo mjesto ulaska u poduzetništvo, a fokus joj je na inspiraciji, edukaciji i umrežavanju žena, što se postiže u online svijetu, ali i na ovakvim skupovima. U organizaciji ovoga događaja pomogli su lokalni partneri: BIOS, Centar za poduzetništvo i inicijativa "Žene u mreži".

Nakon službenog otvorenja nazočnima je uspješnu poduzetničku priču predstavila Mirna Ažić, osnivačica centra Ja vjerujem u vas, u kojemu nudi savjetovanje, poduke i usluge, što je savršeno poslužilo i na Aurora Meetupu, kroz motivacijsko predavanje "Stvoriti sebe". Za takav se pristup zauzela i Violeta Mišić Losacco, akupunkturologinja iz centra Wellness Solutions, otkrivajući kako joj je povratak iz Londona bio najvažnija odluka u životu.

- Na nama je da stvorimo pozitivnu poduzetničku klimu da bi se svim ženama s dobrom poslovnom idejom olakšao početak - naglasila je Mišić Losacco, zaključujući kako žena mora pronaći cilj u sebi i ljubav prema poslu kojim se bavi.
M. Mandić
VAŽNOST DIGITALNOG MARKETINGA
Nakon inspirativnih priča edukativnu je radionicu održala Jelena Romanić, marketing menadžerica iz agencije E-PULS.

- Svi smo na internetu i to je iznimno važno na poduzetničkoj razini, jer se ondje nalaze i kupci i klijenti, pa se poduzeća moraju predstaviti na pravi, profesionalan način. Važno je pratiti aktualnosti i obavještavati korisnike o uslugama, ali ne treba se koristiti marketingom na agresivan način, nego privući kupca proizvodom - naglašava Romanić, podsjećajući da uz literaturu i edukacije svi mogu svladati digitalni marketing.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike