Regija
ZA 11 ŠKOLA

Donacija računala
Objavljeno 22. siječnja, 2019.
POŽEGA

Požeško-slavonska županija osnivač je 11 osnovnih škola na području županije, a početkom kalendarske godine osigurala je novih 68 računala za potrebe osnovnoškolskog obrazovanja. Računala su manjeg formata prilagođena učeničkom prostoru i informatičkim učionicama, niske potrošnje, a sustav je usklađen s hrvatskim jezikom i preporukama za korištenje kvalitetnih digitalnih sadržaja, rekla je pročelnica za društvene djelatnosti Sandra Sekulić. Na prijam računala došli su svi ravnatelji, a primili su ih zamjenik župana za društvene djelatnosti Vedran Neferović i župan Alojz Tomašević.

Uime ravnatelja zahvalio je najstariji od ravnatelja, Miljenko Crnjac, ravnatelj OŠ Zdenka Turkovića u Kutjevu, koji je istaknuo da je ovo prva ovako velika donacija od strane županije, koja će upravo nadopuniti onu donaciju od Ministarstva obrazovanja i sada će sve učionice biti opremljene informatičkom opremom.

Predsjednik aktiva ravnatelja svih 15 OŠ koje rade na području grada Požege i Požeško-slavonske županije, Boško Obradović, ravnatelj OŠ Mladost Jakšić, zahvalio je na posebnoj brizi županije za škole kojima je osnivač.AGM Kruna
68

računala donirano je osnovnim školama u ovoj donaciji Županije
Možda ste propustili...

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

Najčitanije iz rubrike