Crna kronika
POLICAJCI PREKINULI TUČNJAVU U SLAVONSKOM BRODU

Jedan ozlijeđen u sukobu navijača, oštećena vozila i stakla na zgradi
Objavljeno 19. siječnja, 2019.

SLAVONSKI BROD - Masovnu tučnjavu brodskih i Dinamovih navijača prekinuli su policajci u petak oko 18,30 sati u Ulici Matije Mesića u Slavonskom Brodu.


Policajci su već bili na mjestu okupljanja navijača, u Mesićevoj ulici, u cilju osiguranja i sprječavanja eventualnih navijačkih nereda, a povodom odigravanja Prvenstvene malonogometne utakmice između MNK Brod 035 i MNK Futsal Dinamo u Slavonskom Brodu. U prostorijama udruge bilo je oko 70-tak osoba, te ispred zgrade još oko 30-tak navijača jedne skupine, kada im je oko 18.45 sati, iz iste ulice dotrčalo oko 30-tak osoba, druge navijačke skupine, bez navijačkih obilježja, a koji su trčeći zapalili bengalke. Izvukli su drvene palice i nasrnuli na skupinu ispred prostorije udruge, te je nastala masovna tučnjava – doznajemo od Kate Nujić, glasnogovornice Policijske uprave brodsko-posavske.

Policajci koji su bili u blizini odmah su dotrčali i spriječili daljnju tučnjavu i eskalaciju nereda, oštećenja imovine i teža ozljeđivanja osoba. U ovoj masovnoj tučnjavi, srećom, nije bilo teško ozlijeđenih, već je jedna osoba zadobila samo lakše ozljede. S obzirom da su policajci odmah reagirali, pripadnici navijačkih skupina su se razbježali. Pritom su oštećena stakla na prostorijama zgrade, te dva automobila koja su bila parkirani u blizini. Policajci su kasnije otišli na osiguranje malonogometne utakmice, a trenutno tragaju za svim akterima koji su u tučnjavi sudjelovali.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike