Mozaik
U OSIJEKU I 10. GODINU ZAREDOM

Sajam vjenčanja: Na humanitarnoj reviji sudjeluju brojne zvijezde
Objavljeno 19. siječnja, 2019.
Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek otvara svoja vrata 10. godinu zaredom, i to 19. i 20. siječnja u trgovačkom centru Portanova, a za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja pripremio je bogat dvodnevni program.

Osječki sajam vjenčanja tradicionalno je humanitarno obojen, a podržat će ga i poznati Slavonci i Slavonke. Za sve one koji će uskoro uploviti u bračnu luku Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa! Brojni domaći izlagači pripremaju u TC Portanova pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Posjetitelje očekuju raznovrsna ponuda, interaktivne radionice, degustacije slastica, atraktivni sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom organiziranja svog dana iz snova... Na modnim revijama poznate modne kuće i saloni vjenčanica te etablirani hrvatski dizajneri prikazat će vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.

Sajam vjenčanja nastavlja činiti dobra djela za najmlađe, a od prošle godine njegovo humanitarno djelovanje usmjereno je prema Udruzi obitelji djece s autizmom "DAR" iz Osijeka. Dobrotvornom akcijom i kupnjom humanitarne srećke svi će posjetitelji na sajmu moći podržati višegodišnji projekt Udruge – Sportom do rasta – za sportske stručno vođene radionice jer fizička aktivnost pomaže djeci s autizmom u poboljšanju tjelesnog, psihičkog i emocionalnog zdravlja i integracije u okolini te u postizanju samosvjesnosti i samopouzdanja. Podržat će se i novi projekt provođenja radionica samozbrinjavanja i svladavanja osnovnih kulinarskih umijeća, čime se, poticanjem instrumentalnih aktivnosti pripreme jela i najosnovnijeg snalaženja u kuhinji te edukacije o prevenciji ozljeda, postiže veća samostalnost i poboljšava kvaliteta života djece s autističnim poremećajem.

Dobrotvorni projekt podržat će i poznati Slavonci: glazbenica Mia Dimšić, glumica Sara Lustig, glumci osječkog HNK-a Ivana Soldo Čabraja i Miroslav Čabraja te Domagoj Mrkonjić, pjevači Bruna Oberan, Sanja Azenić i Igor Delač, pjevačica Teške industrije Matea Matković i dr. Oni će u subotu, 19. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom.

Zaštitno lice Sajma vjenčanja je pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa, koja se odlično snašla i u ulozi modela. Ulazak na Sajam vjenčanja je besplatan.

Tanja Kvorka
Brojni domaći izlagači pripremaju pregršt zanimljivosti kako bi pokazali najbolje iz svijeta vjenčanja
Možda ste propustili...

NAJPRODAVANIJI ALBUMI U HRVATSKOJ

Četiri nova izdanja na top-listi prodaje

PRVI PUT S IZJAVAMA SUPRUGE

Novi dokumentarni film o Chucku Berryju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana