TvObzor
WILLIAM LEVY

Što se krije iza intrigantnog života glumca, oca i ljubavnika?
Objavljeno 18. siječnja, 2019.
Kubanskom Bradu Pittu, kako su ga prozvali mediji, dosadile su sapunice i zaželio se ozbiljne glume, a ostvario je već uloge u nekoliko filmova i serija, među kojima je i glavna uloga u trećoj sezoni FOX-ove serije “Star”
Pripremio: Adrian ANDREJEK

Bivša zvijezda meksičkih telenovela William Levy (39) sada vodi intrigantan život sa svojom dugogodišnjom dragom i njihovom djecom. Iako ga smatraju uzornim ocem i ljubavnikom, glumac iz megapopularne serije "Oprezno s anđelom" ima vlastitu mračnu povijest. Iako se u javnosti stalno hvali sa svojom životnom partnericom, čini se da u stvarnosti nije u stanju ispuniti dužnosti i odgovornost prema njoj.

Usponi i padovi
Veza Williama Levyja i Elizabeth Gutierrez datira još od davne 2003. godine, ali oduvijek se pisalo o njihovim usponima i padovima. Pa, uglavnom o padovima. U rujnu 2014. njegova kolegica Ximena Navarrete, s kojom je snimao telenovelu "Oluja u srcu", otkrila je da su njih dvoje bili u tajnoj vezi, dodajući da je bila ludo zaljubljena u Williama. Prestali su se viđati kad su fotografije s njihova druženja u jednom hotelu u Miamiju osvanule na naslovnicama tabloida: Meksički glumac vara svoju dugogodišnju partnericu. Nakon tog incidenta, u prosincu iste godine, Elizabeth je pokupila djecu, stvari i otišla iz njihova zajedničkog stana. Unatoč tome što u javnosti nije otkrila razlog prekida, bilo je očito da je okidač bio Levyjev preljub. Nakon nekog vremena, par se ponovno sastao i nastavio svoju romansu, sve do 2017., kad je otkrivena još jedna epizoda iz Williamove prošlosti.

Meksička glumica i još jedna njegova kolegica, Jacqueline Bracamontes, otkrila je da je imala aferu s Williamom dok su glumili u telenoveli "Magična privlačnost". Istaknula je da joj je William lagao da se razišao od Elizabeth i rekao da je slobodan. Dodala je da je prekinula s njim čim je doznala da je u vezi i da čak ima dijete (sin, Christopher, tada je imao tri godine, dok kći Kailey u to vrijeme nije bila rođena). Unatoč činjenici da je Elizabeth bila zatečena nevjerom svog partnera, nije se odvojila od njega, jer je to bio relikt prošlosti, a William je obećao da više neće ponoviti takve prijestupe.

Obiteljski čovjek
Levy je danas obiteljski čovjek koji sve svoje vrijeme i energiju posvećuje ženi i djeci. Slatka četveročlana obitelj često planira zajedničke aktivnosti. U kolovozu 2017. Williamova djeca i njihova majka pokazali su svoju bezuvjetnu ljubav prema njemu kad su mu priredili neočekivanu rođendansku zabavu. Isto tako, Levy neprestano postavlja zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Iako su zajedno već 16 godina i imaju dvoje djece, William i Elizabeth još uvijek nisu izrekli sudbonosno da. On ju je zaprosio na Badnjak 2013., ali do danas nisu razmijenili bračne zavjete. To je dalo mnogo prostora nagađanjima – zašto Levy neće učiniti Elizabeth, ali ni neku drugu ženu, svojom suprugom? Ne želi se trajno vezati... Je li on zapravo – gay?

Kubanskom Bradu Pittu, kako su ga prozvali mediji, dosadile su sapunice i zaželio se ozbiljne glume. Ostvario je već uloge u nekoliko filmova i serija, među kojima je i glavna uloga u trećoj sezoni FOX-ove serije "Star", a sudjelovao je i u 14. sezoni "Plesa sa zvijezdama". Kad su ga u jednom intervjuu upitali bi li prihvatio gay ulogu, rekao je kako mu je najvažnije da je lik značajan i inspirativan. "Morao bih vidjeti. Nisam protiv toga, uopće. No, morao bih prvo pročitati scenarij i procijeniti pokazuje li lik dubinu svojih emocije i može li nadahnuti publiku."

Ovo, dakako, ništa ne znači, osim to da je glumac iznimno liberalan. Na kraju krajeva, ne bi varao svoju ženu s drugim glumicama da se zapravo skriva u ormaru.

Nikola Kučar
Star Leeja Danielsa 3

FOX, srijedom u 22 sata
OSOBNA ISKAZNICA
IME I PREZIME:

William Gutierrez Levy

DATUM ROĐENJA:

29. kolovoza 1980.

MJESTO ROĐENJA:

Cojimar, Havana

LJUBAV:

partnerica Elizabeth Gutierrez

DJECA:

sin Christopher i kći Kailey
Najčitanije iz rubrike