TvObzor
TREĆA SEZONA SERIJE “STAR”

Nova rivalstva i intrige s mračne strane glazbene scene
Objavljeno 18. siječnja, 2019.
Treća sezona serije počinje velikim skandalom oko otkrivanja trudnoće jedne članice benda, a identitet oca je još uvijek u tajnosti

Producent filma “Monster’s Ball” Lee Daniels, donosi novu muzičku dramu “Star Leeja Danielsa”, čija treća sezona započinje s prikazivanjem 16. siječnja, u 22 sata, na kanalu FOX. Daniels koji je poznat i kao producent jedne od najgledanijih muzičkih saga – “Imperij”, ovaj put udružio se s poznatim scenaristom Tomom Donaghyjem, kako bi gledateljima otkrili mračnu stranu glazbenog svijeta. Uz vrhunsku glazbu i originalne izvedbe, serija “Star” donosi priču o tri talentirane pjevačice koje pod svaku cijenu žele pobjeći od svoje prošlosti, te započeti nov život i steći zvjezdanu slavu.

Glumačku postavu predvodi dobitnica nagrade Zlatni globus, Emmy i Grammy – Queen Latifah, koja u seriji utjelovljuje Carlottu Brown, simpatičnu vlasnicu kozmetičkog salona u Atlanti, koja postaje zamjenska majka trima djevojkama. Iako ne podržava u potpunosti njihove pjevačke snove, čini sve kako bi im pružila što bolji život. No prije nego što djevojke postanu Carlottine štićenice, prolaze kroz mnoge teške životne situacije…

Star (Jude Demorest) je odlučna, mlada djevojka koja je djetinjstvo provela u udomiteljskim obiteljima nakon smrti majke. Nakon što je napunila 18 godina i preuzela kontrolu nad svojim životom - želi postati pjevačka zvijezda. Ubrzo Star pronalazi svoju sestru Simone (Brittany O’Grady), te ju spašava od zlostavljačke zamjenske obitelji u koju su je smjestili nakon majčine smrti. Njima se pridružuje Alexandra (Ryan Destiny) – bogata 20-ogodišnjakinja koja je ostavila lagodan život bogatašice kako bi se u potpunosti posvetila glazbenoj karijeri. Njih tri odlaze u Atlantu u nadi da će postati velike glazbene zvijezde. Njihov talent ubrzo prepoznaje glazbeni menadžer koji vodi tajni život - Jahil Rivera (Benjamin Bratt), koji je uvjeren kako je ovaj glazbeni trio njegova karta za povratak na glazbenu scenu.

Druga sezona serije “Star Leeja Danielsa” donijela je mnogobrojne nove zaplete…potpisan je ugovor s poznatom izdavačkom kućom - Midtown Sound, a djevojke su osjetile na vlastitoj koži kako slava sa sobom donosi brojne izazove, ali i velike žrtve. Životi se preko noći mijenjaju, odnosi beskompromisno ruše, a uspjeh dovodi u pitanje. Veliki sudar ega među zvijezdama grupe TAKE3, doveo je u pitanje njihov opstanak na glazbenoj sceni.

Treća sezona serije počinje velikim skandalom oko otkrivanja trudnoće jedne članice benda, a identitet oca je još uvijek u tajnosti. Ovakav događaj bi mogao trajno naštetiti budućnosti benda, ili ih pak osvijestiti o pravim životnim vrijednostima. Brojna nova rivalstva i intrige s glazbene scene u kojoj je jedini cilj opstati, gledatelji mogu pratiti od 16. siječnja, u 22 sata, na kanalu FOX. (N.K.)
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike