Mozaik
ZA SINGL “JEDNOM DNEVNO”

Goran Karan pozvao fanove da sudjeluju u spotu
Objavljeno 17. siječnja, 2019.
Preko društvenih mreža pozvao ih je da snime poljubac s partnerom na svome posebnom mjestu

Goran Karan je nedavno objavio novu pjesmu naziva "Jednom dnevno" koju je izveo u suradnji s vrhunskim svjetskim majstorom usne harmonike Antoniom Serranom. Ovih dana je u šibenskom HNK-u snimio i spot, ali je ovaj put odlučio u njega uključiti i fanove.

Goran je svoje kadrove novog spota za pjesmu "Jednom dnevno" ovih dana snimio u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu, a poseban pečat tom spotu dat će kadrovi Goranovih fanova koji će svojim snimkama sudjelovati u samom spotu. Naime, Goran je preko društvenih mreža pozvao fanove da snime poljubac sa svojim partnerom na svome posebnom mjestu te da mu te videosnimke pošalju kako bi ih redatelj mogao ubaciti u spot. Time će, kako je Goran rekao, ući u ekskluzivni klub Dobrovoljnih darovatelja poljubaca! Sve detalje kako sudjelovati u izradi novog spota fanovi mogu pročitati na službenom facebooku Gorana Karana.

- Video ćemo prezentirati kao mali ljubavni glazbeni recept za Valentinovo. Želite li biti dijelom stvaranja ovog spota, molim vas lijepo - prvo poslušajte pjesmu. Ako se slažete s porukom pjesme i želite vašim poljupcem začiniti video za pjesmu, onda u vašem gradu, kod vas na selu ili u prirodi dođite s najdražom osobom na ono posebno "vaše" mjesto. Okrenite vaš mobitel vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, zatim uključite video snimanje i zamolite nekog da snimi vaš poljubac. Neka to, za potrebe ovog spota bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi. Ako video snimate u večernjim satima, za dobru snimku trebat će vam dodatno osvjetljenje. Nakon toga, možda vam i ne treba. A što se mene tiče, možete ugasiti i snimanje. U slučaju da silom prilika niste s voljenom osobom, postoji još jedan jednostavan i divan način na koji se možete uključiti u video za pjesmu "Jednom dnevno" i tako premostiti daljinu i njoj ili njemu čestitati Valentinovo. Kako? Uključite srce, sjećanje i maštu i pošaljite, ali s guštom, poljubac u kameru. Ili poljubite fotografiju voljene osobe na zaslonu... Ili... ma, znam ja, smislit ćete vi nešto posebno!

Tu digitalnu poruku u boci, taj vaš ciljani solo poljubac za ovu priliku nazvat ćemo - poljubac u boci - poručio je Karan svima koji žele sudjelovati.

Autor teksta i glazbe je sam Goran, a za aranžman je zaslužan Nikša Bratoš. Suradnja s ovim poznatim producentom postala je konstanta u Goranovoj karijeri s obzirom na to da su dobitna kombinacija za stvaranje hitova! Za ovu pjesmu se već sada smatra da će biti još jedan hit i nastavak njegovih vječnih uspješnica.

Tanja Kvorka
mali
LJUBAVNI GLAZBENI RECEPT
SURADNJA S ANTONIOM SERRANOM
Suradnja na novoj pjesmi sa zanimljivim glazbenicima poput Antonia Serrana, koji je surađivao i s legendarnim Oliverom, daje dodatnu čar cijeloj glazbenoj priči.

- Pjesma predstavlja sjajnog Serrana, vrhunskog svjetskog majstora usne harmonike, kojeg sam upoznao na snimanju HTV-ove emisije A strana posvećene Oliveru. Kako sam imao čast pjevati u tom zaista izvanrednom i emocionalnom hommageu, Nikša Bratoš nas je tom prilikom upoznao. Zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema glazbi, sve je išlo nevjerojatnom brzinom pa smo već sutradan, nakon snimanja emisije, sva trojica bila u studiju. Antonio je u pjesmu udahnuo nježnost i nepredvidivu radost, kao da nam je leptir uletio kroz prozor u kompoziciju - priča Karan.
Najčitanije iz rubrike