Osijek
EFOS

Radionica o financiranju MSP-ova
Objavljeno 16. siječnja, 2019.
U četvrtak, 17. siječnja 2019., Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva održat će inforadionicu pod nazivom “Mogućnosti financiranja MSP-ova” sa suradnikom na projektu Ekonomskim fakultetom u Osijeku.

Radionica će se održati u četvrtak, 17. siječnja, s početkom u 10 sati na Ekonomskom fakultetu, Trg Ljudevita Gaja 7.

Cilj radionice je pripremiti i informirati poduzetnike o formiranju svoje poslovne ideje u realne okvire, jasno sagledavanje poslovne prilike, te usmjeravanje i vođenje poslovnih aktivnosti, ali i pomaže poduzetnicima u privlačenju potencijalnih poslovnih partnera bržom i jednostavnijom komunikacijom s okruženjem, financijskim i državnim institucijama. Direktorica Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. Nataša Tramišak predstavit će polaznicima projekt “Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac K.03.1.2.01.0012”, koji je sufinanciran nepovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program konkurentnost i kohezija, ukupne vrijednosti 21.402.869,68 kuna od čega odobrena nepovratna sredstva iznose 19.696.613,57 kuna. Projekt traje do 7. kolovoza 2019.

Nositelj projekta je Općina Antunovac, partner Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac-RODA d.o.o. za gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva sa šest suradničkih organizacija. Projekt će nastojati povezati usluge poduzetničke infrastrukture i poduzetničkih potpornih institucija kako bi pomogli poduzetnicima i poduzetnicama u pripremi i razvoju projekata te prijavi na natječaj Europske unije, Ministarstva gospodarstva i svih ostalih nadležnih ministarstava i tijela koja raspisuju takve natječaje kako bi lakše došli do sredstava i u konačnici potaknuli razvoj poduzetništva na području Osječko–baranjske županije.

Prijave su na mail: info@roda-antunovac.hr. Sudjelovanje na radionici je besplatno.
D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BIZARNE POTVRDE IZ OBITELJSKE MEDICINE

Molim vas potvrdu da se ne vežem u autu!

2

UZ ČLANAK O ZMIJI U WILSONOVOJ

Lesar: Zmija nije mogla doći s našeg zemljišta

3

BUNA ZBOG NOVE SIGNALIZACIJE

Ukinuto je lijevo skretanje pokraj Vukovarske 124

oglas