Osijek
POTPORA OPĆINE VLADISLAVCI

Za projekte i rad udruga osigurali 194.500 kuna
Objavljeno 15. siječnja, 2019.
Načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas najavio je da će udruge građana koje djeluju na području Vladislavaca, Dopsina i Hrastina i ove godine dobiti financijsku potporu za realizaciju svojih programa i planova. Sukladno tome je upravo objavio godišnji plan raspisivanja natječaja i javnih poziva financiranja udruga u 2019. godini iz proračuna Općine Vladislavci kojim se definiraju natječaji i javni pozivi za dodjelu novčane potpore, njihova ukupna vrijednost, okvirni datumi raspisivanja natječaja, rok na koji se ostvaruje financijska podrška te okvirni datum ugovaranja projekata.


- Ukupno smo planirali u ovoj proračunskoj godini za rad i projekte izdvojiti 194.500 kuna. Od toga je za javne potpore u sportu (razvoj sporta i rekreacije) namijenjeno 120.000 kuna, za javne potpore u kulturi (kultura i znanost) namijenjeno je 41.000 kuna te za javne potpore udrugama za razvoj civilnog društva (financiranje udruga od značaja za razvoj, redovan rad) namijenjeno je 33.500 kuna. Okvirni datum raspisivanja natječaja je siječanj – veljača 2019. godine, a okvirni datum ugovaranja projekata veljača 2019. godine pa pozivam građane da promisle koji su to projekti važni za našu lokalnu zajednicu, osmisle ih i prijave na natječaje - kaže Marjan Tomas.
Plan raspisivanja natječaja i javnih poziva, napominje načelnik, okvirnog je karaktera i podložan promjenama te će prema potrebi Općina Vladislavci raspisati i dodatne natječaje ili javne pozive, ovisno o raspoloživosti financijskih sredstava. D. Pejić
Možda ste propustili...

OPĆINA ČEPIN I DJEČJI VRTIĆ OSIJEK POTPISALI UGOVOR

Čepinski mališani mogu na upis u DVO

ZAVRŠNI RAD IZ GLUME I LUTKARSTVA

Bezvremenske antičke tragedije u novom ruhu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DRASTIČNE RAZLIKE CIJENE SANITETSKOG PRIJEVOZA

Vukovarska Hitna naplatila 480, osječka tražila 880 kn

2

RAST VODOSTAJA I VISOKE TEMPERATURE

Komarci iz Kopačkog rita već migrirali na područje grada!

3

NEODGOVORNI GRAĐANI

Bacaju hranu na ulicu pa se čude što imaju štakore

oglas