Regija
OPĆINA BIZOVAC NAJAVLJUJE

Uskoro biciklistička staza Cret - Habjanovci
Objavljeno 16. siječnja, 2019.
CRET BIZOVAČKI

Nakon što je Općina Bizovac u suradnji s Hrvatskom elektroprivredom uspješno završila izgradnju javne rasvjete i rekonstrukcije niskonaponske mreže u Cretu Bizovačkom, 2018. godine nastavljena je realizacija i drugih planiranih projekata u tom mjestu bizovačke općine, doznajemo od načelnika Općine Srećka Vukovića.

- U protekloj, 2018. godini na asfaltnom rukometnom igralištu u ulici Braće Radić postavljeno je osvjetljenje, a u Habjanovačkoj ulici dograđena je javna rasvjeta. Pripremljena je i projektno-tehnička dokumentacija za gradnju pozornice na otvorenom i za biciklističku stazu Cret - Habjanovci, koja bi umnogome trebala pridonijeti boljoj prometnoj povezanosti tih dvaju sela bizovačke općine, ali i proširiti postojeću turističku ponudu naše općine - naglašava načelnik Općine Bizovac. Bizovačka općina nastavlja i sufinancirati aktivnosti KUD-a Cret i njihovu najveću manifestaciju "Proljeće u Cretu".

- Asfaltirat će se Habjanovačka ulica i izgraditi vježbalište i pozornica na otvorenom. Planiramo obnoviti krovište na mrtvačnici, kao i izgraditi betonske staze na groblju i dogradati javnu rasvjetu tamo gdje je trenutačno nema - poručio je načelnik, ne zaboravivši napomenuti kako prolaznici kroz bizovački kraj mogu sa zadovoljstvom zamijetiti da se javne zelene površine, ulice, nogostupi i prometna signalizacija redovito održavaju, u Bizovcu i ostalim naseljima, te kako su i sva ilegalna odlagališta otpada sanirana. L.Aničić
Možda ste propustili...

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

ULAGANJE OD 570.000 EURA

Nove prostorije za NK Šipovac

Najčitanije iz rubrike