Sport
MALONOGOMETNI TURNIR U IVANKOVU

Šimić obrt obranio naslov prvaka
Objavljeno 15. siječnja, 2019.
Završen je malonogometni turnir "Snješko", koji se igrao u organizaciji Rukometnog kluba Cestorad i Općine Ivankovo. Sudjelovalo je 40 momčadi, od pionira, preko kadeta i juniora, sve do seniora i veterana.

U najjačoj konkurenciji, onoj seniorskoj, naslov pobjednika obranio je Šimić obrt. U finalnom susretu sastali su se Šimić obrt i Caffe bar Kum, a na kraju su "obrtnici" slavili s tijesnih 2:1. Nakon početnog ispitivanja snaga, u petoj je minuti Kum poveo preko Franje Latina. Dvije minute prije kraja prvog dijela Marin Ležaić postiže pogodak za Šimić obrt i 1:1. U drugom dijelu vidjeli smo puno odličnih poteza s obje strane, no mreže su mirovale do 27. minute, kad je efektan pogodak postigao Marijan Marinović za 2:1. Taj je pogodak Šimić obrtu osigurao pobjednički trofej. U susretu za treće mjesto Sala Laura pobijedila je Caffe bar Muvie sa 5:2. Najboljim igračem kod seniora je proglašen Marin Ležaić (Šimić obrt), on je ujedno i najbolji strijelac turnira sa 17 pogodaka. Najboljim vratarom proglašen je Toni Maslov, također iz redova pobjednika.

Kod veterana pobjednički naslov osvojio je Caffe bar Max, koji je u finalu bio bolji od Konobe Josip Radnik sa 1:0. Lutajuća srca su pak u susretu za treće mjesto svladala Jarminu sa 4:2. Najboljim igračem proglašen je Dario Šupuković (CB Max), najbolji strijelac je Krešo Stanković (CB Max, 17 pogodaka), a vratar Damir Begović (Konoba Josip Radnik).

Najbolja juniorska momčad "Snješka" je Turbo limač. Naime, "limači" su u finalu svladali momčad Kemijsko čiščenje Retkovci sa 1:0. U susretu za treće mjesto Slavonija tehnika pobijedila je Profesionalce sa 3:1. Najbolji strijelac turnira je Vinko Pintarić, igrač Marinko Kvesić, a vratar Ivan Petrović, svi iz redova Turbo limača. U kadetskoj konkurenciji u finalu su se sastali Učilište Studium i Spajalice, a slavilo je Učilište sa 3:2. Bronca je pripala Seoskim zvijezdama, koje su bile bolje od Božje djece sa 5:3. Najbolji strijelac bio je Fran Japundžić, najboljim vratarom proglašen je Josip Sitar, a igračem Gabrijel Šimičić. Sva trojica su iz redova Učilišta Studium. Kod pionira prvo mjesto osvojio je Auto servis Čipa, ispred Nogometnih ikona i momčadi Nisu došli i Smogovci. Turnir je imao i humani karakter, najbolje momčadi odrekle su se novca u korist obitelji nedavnog preminulog malog Leona Zubića. M. Kokaj
Rezultati finala
l PIONIRI: Auto servis Čipa - Nogometne ikone 1:0

l KADETI: Učilište Studium - Spajalica 3:2

l JUNIORI: Turbo limač- Kemijsko čišćenje Retkovci 1:0

l VETERANI: Caffe bar Max - Konoba Josip Radnik 1:0

l SENIORI: Šimić obrt - Caffe bar Kum 2:1
Možda ste propustili...

TEŽAK UDARAC ZA ŠKOTSKU

Ferguson neće moći na eurosmotru

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

PRVA ŽNL OSJEČKO BARANJSKA

Šestica u Osijeku i Donjoj Motičini

Najčitanije iz rubrike