Regija
VALAMAR RIVIERA TRAŽI KADAR U ŽUPANJI

Sezoncima minimalno pet tisuća kuna plaće, smještaj i tri obroka
Objavljeno 15. siječnja, 2019.
ŽUPANJA - U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar danas (utorak) u prostorijama HZZ-a u Županji u Ulici Josipa bana Jelačića 1 u 9 sati potencijalnim zaposlenicima predstavit će otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u Valamar Rivieri. Zainteresirani će imati priliku doznati detalje o uvjetima rada, smještaju te mogućnostima razvoja karijere u turizmu. Valamar će ove godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Potraga za novim kadrom započela je na jugu Hrvatske, a ovog je tjedna kompanija stigla i u istočne krajeve. Jučer su bili u Vinkovcima, a danas su u Županji.

- Valamar Riviera pozicionirala se kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Plaće su čak 27 posto više od prosjeka u turizmu, a kompanija svim zaposlenicima osigurava minimalno 5000 kuna netoprimanja za odrađeni puni fond sati, kao i brojne interne i vanjske obrazovne programe, edukacije i seminare koji su izuzetno važni za razvoj karijere u Valamaru. Osim toga, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca - pojašnjavaju iz Odnosa s javnošću Valamar Riviere.

Napominju da je sezonski posao prvi korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 300 novih ugovora za stalni radni odnos. Također, radi dodatnog razvoja karijere u turizmu, Valamar provodi 21 program nagrađivanja zaposlenika, osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku te redovne stimulacije. Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja poput konobara, recepcionara i spremačica te brojnih specijalista kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri.

Upravo je zato, napominju, rad u Valamaru, koji je prema istraživanju portala MojPosao top-poslodavac u turizmu u Hrvatskoj, prilika za razvoj karijere, a ne samo za jednokratnu zaradu preko ljeta.
M.L.O.
Ponudu radnih mjesta i uvjete rada zainteresiranima će predstaviti danas u prostorijama HZZ-a u 9 sati
Možda ste propustili...

9. OBRTNIČKO-GOSPODARSKI SAJAM

Predstavit će i kovački zanat

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike