Osijek
CRVENI KRIŽ

Donirajte jakne i kapute!
Objavljeno 15. siječnja, 2019.
U skladu s uputama Hrvatskog Crvenog križa o postupanju i preporukama za zaštitu zdravlja od velikih hladnoća, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek tijekom siječnja i veljače pojačano će raditi na aktivnostima prikupljanja i podjele rabljene zimske odjeće i obuće.

"Ovim putem obavještavamo sve osobe u potrebi da će se podjela rabljene odjeće i obuće tijekom siječnja i veljače održavati od 1. do 25. u mjesecu svakog radnog dana od 9 do 12 sati u prostorijama Crvenog križa na Šetalištu Petra Preradovića 6. Pravo na pomoć ostvaruju samci ili kućanstva koja imaju rješenje Centra za socijalnu skrb Osijek o priznavanju prava iz sustava socijalne skrbi (ponijeti rješenje na uvid), samci ili kućanstva koja su u evidenciji Grada Osijeka kao korisnici prava i pomoći iz sustava socijalne skrbi (ponijeti socijalnu iskaznicu ili rješenje na uvid) te svi građani koji zbog nepovoljnih osobnih ili socijalnih razloga i okolnosti nisu u stanju samostalno zadovoljiti osnovne životne potrebe (ponijeti osobnu iskaznicu)", poziva Denis Ćosić, ravnatelj osječkog Crvenog križa.

Građane koji se žele uključiti donacijom, iz Crvenog križa mole da tijekom siječnja i veljače doniraju isključivo zimsku odjeću i obuću (zimske jakne i kapute) te deke s obzirom na potrebe korisnika i raspoložive skladišne kapacitete. I.R.G.
Možda ste propustili...

OSJEČKO SVEUČILIŠTE

Studenti, prijavite svoje projekte

U SALONIMA FRIZERA OSIJEK OD VELJAČE (PONOVO) VIDEONADZOR

Krnić: Kamere su zbog zaštite imovine

SVEČANO OBILJEŽEN DAN OSLOBOĐENJA GRADA OSIJEKA

Polaganje vijenaca i sjećanje na žrtve fašizma

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DRAŽEN KARAČIĆ-ŠOLJIĆ, NESEBIČNI HOBIST

Dijelim sjeme jer ljudi su željni rajčice s okusom

2

U TVRĐI PREDSTAVLJEN PROJEKT “OSIJEK FREE WIFI”

Uređaj osječke tvrtke omogućava brzinu interneta 200 Mbit-a u sekundi

3

ISPRED OPĆINE ČEPIN ODRŽAN PROSVJED ZBOG VRTIĆA

Roditelji: Upisi su stopirani, a za našu djecu rješenja nema!

oglas