Mozaik
TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE

“Ne mogu jubav kriv” je hit mjeseca
Objavljeno 15. siječnja, 2019.
Singl pod naslovom "Ne mogu jubav krit" Tomislava Bralića i klape Intrade za kraj 2018. godine bio je među omiljenim hitovima na radijskim postajama. Pjesma je najavila njihov najnoviji album "Bilo je i vrime" u izdanju Scardone, a nedugo nakon izlaska ostvarila je najviši ulaz na listu HR Top 40.

Upravo prema ovoj službenoj listi radijskog emitiranja pjesma "Ne mogu jubav krit" u prosincu je među svim pjesmama zabavnog žanra ostvarila najveći uspjeh te predstavlja zabavni hit mjeseca u prosincu prema službenim podacima Hrvatske diskografske udruge. Ovaj zabavni hit najavio je novi studijski album Tomislava Bralića i klape Intrade koji sadrži čak 14 pjesama, među kojima su hitovi poput "Lipe oči", "Ne mogu te prestat jubit" i "Ferma bi vrime". Tekst i glazbu ove pjesme potpisuje Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro.

Da slušatelji vole klapsku glazbu, osim izbora radijskih urednika, dokazali su i jesenski koncerti ove klape, među kojima je i nastup u ispunjenoj zagrebačkoj Areni, a za koje se tražila ulaznica više. Bilo ljeto ili zima, vremena za klapu uvijek ima – pogotovo kada donosi zabavu u domove slušatelja.Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. J.Kn.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana