Regija
ČELNICI HVIDR-E

Posjetili roditelje
Objavljeno 13. siječnja, 2019.
SLATINA

Roditelje poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu s područja Slatine i Orahovice, koji se sastaju svaki petak u prostorijama udruge, u Zavičajnom muzeju, posjetili su predsjednik Zajednice članova i udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš i predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić. Bubaš je predsjednici udruge Mariji Maračić uručio dvije knjige koje se bave problematikom zbivanja u Domovinskom ratu - "Slatinska kronika Domovinskog rata" Miljenka Brekala i "Zločin za koji još nitko nije odgovarao" Miroslava Gazde. Uz pomoć Brekala, Ministarstva hrvatskih branitelja i pomoćnika ministra Nenada Križića, Zajednica udruga i članova HVIDR-a VPŽ došla je do sredstava za tiskanje dvjesto primjeraka, rekao je Bubaš.

– I dalje radimo na tome kako bismo prikupili još donacija jer nam je cilj tiskati njih tisuću i podijeliti ih školama na području Slatine. Smatram kako je jako važno da naša djeca uče pravu istinu o Domovinskom ratu – rekao je Bubaš.

Predsjednica Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Slatina-Orahovica Marija Maračić zahvalila je Mati Bubašu i Iliji Nikoliću na posjetu i knjigama. P. Žarković
1000

knjiga žele podijeliti školama na području grada Slatine
Možda ste propustili...

U BELOMANASTIRSKOJ OŠ DR. FRANJE TUĐMANA ODRŽAN PROLJETNI SAJAM

Novac prikupljan u humanitarne svrhe

ZAVRŠENA AKCIJA UDVDR-A SLATINA

Pedijatrijskoj ordinaciji uručen CRP analizator

AEROKLUB FENIX NA MOSON MODEL SHOWU

Igoru Ujakoviću zlato i posebna priznanja

Najčitanije iz rubrike