Osijek
ŠKOLA MALAC GENIJALAC

Počele prijave za drugu generaciju
Objavljeno 14. siječnja, 2019.
Škola mentalne aritmetike Malac genijalac, koja je protekle godine nakon Splita počela i u Osijeku, u potrazi je za novim polaznicima. Novi će malci činiti drugu generaciju programa čija nastava počinje već 27. siječnja. Škola traje deset mjeseci za školarce, a za predškolce 12. Nastava se odvija subotom, uz dopune tijekom tjedna.

Riječ je o međunarodnom edukacijskom programu namijenjenom djeci predškolske i školske dobi, od četiri do 12 godina, temeljenom na učenju matematike s pomoću najstarije računaljke na svijetu – abaka. Razvijanje djetetove mašte i kreativnosti, logičko-analitičkog razmišljanja, povećavanje pažnje i koncentracije te iznimno brzo računanje osnovni su ciljevi ove škole mentalne aritmetike, koja djecu priprema za školu i dopunjava redoviti školski program.

Na osnovnoj razini djeca svladavaju zbrajanje i oduzimanje, a na naprednoj se razini, u jednakom trajanju, obrađuju množenje i dijeljenje. Kada završe obje razine, imaju mogućnost besplatno se nastaviti školovati i usavršavati u mentalnom računanju.

Predbilježbe za program primaju se do popune grupa. Moguće ih je obaviti preko mrežne stranice malacgenijalac.hr, istoimene facebook-stranice i profila na Instagramu, na e-mail adresu malacgenijalacosijek@gmail.com ili na mobitel 098 897 795.

Malac genijalac nalazi se u centru Osijeka - u Kapucinskoj ulici na broju 17. Valja napomenuti kako prije samog ulaska u program svako dijete bez obzira na dob mora ispuniti uvjete testiranjem. J.P.
Možda ste propustili...

ZABUNOM NAPUNJENU NEČIPIRANU KANTU PREVRNULI NA POLA ULICE

Unikomovci rasipaju smeće po centru grada!?

UDRUGA “RIJEKA LJUBAVI” I U SRPNJU DIJELI HUMANITARNU POMOĆ

U utorak će početi višednevna podjela 700 paketa

ŽUPAN ANUŠIĆ POTPISAO 14 UGOVORA S KORISNICIMA STAMBENIH KREDITA:

Projekt je iskorak i u bolju demografsku sliku županije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
oglas