Regija
KOD KORMANOVIH I ORAHOVČANI

Pomoć i dalje stiže
Objavljeno 11. siječnja, 2019.
NOVA LJESKOVICA

Ispred izgorjele kuće sedmeročlane obitelji Korman orahovačke vatrogasce koji su donijeli donaciju dočekala su djeca, njih petero, s obzirom na to da su roditelji morali u Požegu sređivati osobne dokumente koji su izgorjeli. Dvije sestre i brat osnovnoškolac. Uz njih bili su tu tatina sestrična i majka te zapovjednik DVD-a Čaglin Ivo Kukić podijelivši s kolegama vatrogascima detalje o ovom nesretnom događaju.

- Za donaciju su zaslužni članovi DVD-a i Vatrogasne zajednice Orahovica te Grad Orahovica, Plivački klub, GDCK i građani Orahovice. Pričao nam je kolega Kukić kako je to bila prekrasna građevina ispred koje su se čak i mladenci znali fotografirati, a otac Velibor sve je to sam napravio svojim rukama u 15 godina rada. Mi ćemo sigurno opet doći, razmijenili smo kontakte s kolegama vatrogascima i pomoći ćemo što bude trebalo i koliko budemo mogli – kaže zapovjednik DVD-a Orahovica Robert Orina.

Petero djece gleda u ono što je ostalo od njihova doma, ali se ne predaju, vjeruju da će i za njih doći bolji dani, škola koju pohađaju obećala im je i knjige da mogu normalno u drugo polugodište, a zahvala svima koji im pomažu pa tako i orahovačkim vatrogascima dovoljna je bila u obliku njihova osmijeha. V.G.
Možda ste propustili...

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Za Općinu Donja Motičina 35.000 €

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

KAMEROM SNIMATELJA ŽELJKA FELBARA

Veliko jezero, Europska Amazona, Velika rijeka

Najčitanije iz rubrike