Mozaik
DAVID CHASE POTVRDIO

Film o Tonyjevom djetinjstvu
Objavljeno 11. siječnja, 2019.
Kako se približava dvadeseta obljetnica legendarne serije "Obitelj Soprano" isplivali su i novi detalji vezani uz filmski prequel koji će se narativno vratiti u vrijeme kada je Tony Soprano bio još dječak. Nadolazeći fimski prequel pobliže će istražiti Sopranovo djetinjstvo, potvrdio je kreator serije i spomenutog filma David Chase. U slavljeničkom raspoloženju (10. siječnja 1999. godine emitirala se prva epizoda Sopranosa na HBO-u), Chase je fanovima isporučio još neke detalje o filmu. Produkcijski će ga potpisivat Warner Bros i New Line, a centralni karakter serije, Soprano, postat će i centralni karakter filma, no ovaj put kao dječak koji odrasta u sirovom talijanskom Newarku punom mafije.

- Film će se pozabaviti i tenzijama između bijelaca i crnaca u tom vremenu, naročito u Newarku, a Tony Soprano bit će integralan dio tih tenzija, no samo kao dijete. Film će prikazati i, uvjetno rečeno, uglađenu, modno osviještenu mafiju toga vremena. U seriji je to prikazano poprilično opušteno, dečki su nosili trenirku i slično, no tada, u tom vremenu, trenirke nisu bile opcija - kaže Chase.

Snimanje filma započet će kasnije ove godine, a za redatelja je već odabran Alan Taylor, redatelj brojnih epizoda serije. Casting još nije krenuo i glumačka je postava filma još uvijek pod upitnikom. Budući da je glavni glumac James Gandolfini preminuo, fanove je oduševila vijest kako će Chase u novoj seriji iskoristiti neke snimke u kojima on glumi Soprana.T.K.
Najčitanije iz rubrike