Učionica
ODRŽANA 2. SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUGE ALUMNI ODJELA ZA BIOLOGIJU

Predstavljen plan rada udruge Alumni BiolOS za 2019. godinu
Objavljeno 13. siječnja, 2019.
Dana 18. prosinca 2018. na Odjelu za biologiju Sveučilišta u Osijeku održana je 2. sjednica Skupštine udruge Alumni Odjela za biologiju (Alumni BiolOs) na kojoj je predstavljen plan rada za 2019. godinu.

Osnovna je misija udruge Alumni BiolOs izgraditi i ojačati povezanost i suradnju svih naraštaja bivših studenata u cilju poticanja razmjene znanja i iskustava aktivnim sudjelovanjem u stručnim, obrazovnim i istraživačkim djelatnostima na Odjelu za biologiju. Vizija je udruge Alumni BiolOs ojačati ugled Odjela za biologiju te poboljšati stručnost i prepoznatljivost diplomiranih studenata i njihovu konkurentnost na tržištu rada. Od svojega osnivanja u ožujku 2018., Udruga organizira akcije, predavanja i radionice te putem Alumni BiolOs Biltena promiče aktivnosti svojih alumna zaposlenih u različitim ustanovama, tvrtkama i organizacijama te aktivnih u zajednici. Ciljevi su Biltena: promicati uspjehe alumna, privući nove studente i zainteresirati ih za studij biologije, upoznati buduće poslodavce s profilom vještina diplomiranih studenata i tako im olakšati put na tržište rada, informirati sve zainteresirane o programima edukacije i aktualnim istraživanjima na Odjelu za biologiju te omogućiti povezivanje s novim partnerima u budućim projektima.

Novi broj Biltena i ostale aktivnosti Alumnija BiolOs mogu se pronaći i pratiti na mrežnoj stranici: http://www.biologija.unios.hr/alumni-biolos/.
Tomislav Levak
Možda ste propustili...