Tehno
NA CES-U

Predstavljen Honor View20
Objavljeno 11. siječnja, 2019.
48-megapikselnu kameru pokreće umjetna inteligencija (AI) te tako omogućuje nevjerojatne fotografije. Novi način rada ‘48MP AI Ultra Clarity’ spaja nekoliko 48MP slika u jednu 48MP fotografiju, stvarajući tako ‘Super 48MP fotografiju’ izvrsne jasnoće.

HONOR View20 također dolazi i s naprednom 3D stražnjom kamerom koja može skenirati i prepoznati objekte u stvarnom svijetu. Algoritam za AI i 3D modeliranje omogućuje niz korisnih i zanimljivih aplikacija, od toga da svoje tijelo na fotografijama i videozapisima učinite tanjim, preko igranja igara s detekcijom pokreta, do računanja kalorija u hrani.

HONOR View20 prvi je model koji je na inozemnom tržištu opremljen naprednim 7nm Kirin 980 AI čipsetom s dvostrukim NPU-om; zatim GPU Turbom 2.0 koji uvelike poboljšava grafičke performanse; i baterijom od 4000 mAh sa SuperCharge brzim punjenjem.

Kirin 980 čipset predstavlja 75-postotno poboljšanje brzine u performansama jedne jezgre u odnosu na prethodnu generaciju. Kirin 980 također sadrži Mali-G76 GPU za poboljšanje performansi za 46 %. Performanse uređaja HONOR View20 značajno su povećane, dok je potrošnja energije smanjena za 58 %, pružajući time revolucionarni napredak u korisničkom iskustvu.

Honorovi inženjeri razvili su inovativnu tehnologiju ‘The NINE Liquid Cooling Technology’ koja pruža vrlo učinkovit sustav hlađenja tekućinom kako bi učinkovitije raspršila toplinu i postigla bolje performanse.

Ovaj pametni telefon opremljen je 25-megapikselnom prednjom kamerom integriranom u zaslon. Inovativan All-View zaslon pruža bolji doživljaj korištenja, jer ne sadrži notch/zub te prekriva čak 91,8 % prednje površine telefona.

HONOR View20 usvojio je posebnu tehniku koja omogućuje da svjetlo bez problema dopre do prednje kamere. Honorovi inženjeri koriste poseban držač za precizno postavljanje prednje kamere ispod prozirnog otvora na zaslonu veličine samo 4,5 mm. Poseban materijal za povezivanje zaslona koristi se kako bi se spriječilo da u kameru uđe svjetlo koje zaslon emitira, što omogućuje najbolje moguće fotografije s pametnim telefonom.M.R.