Mozaik
RASPRODAN NASTUP U ŽUPANJI

Mia Dimšić gošća Frajli, dodan još jedan koncert
Objavljeno 10. siječnja, 2019.
Nakon rasprodanog koncerta The Frajli, najavljenog za  11. siječnja, zbog velikog interesa dodan je još jedan koncert, u subotu, 12. siječnja, na istoj lokaciji - u dvorani Mladost. Drugi koncert najavljen je preko društvenih mreža, a zanimljivo je da je za njega ostalo još vrlo malo ulaznica. Posebna gošća na oba koncerta Frajli u Županji bit će popularna pjevačica i talentirana kantautorica - Mia Dimšić.

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija tamo događa jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu i smijeh koji se teško mogu opisati riječima. Između koncerata i ulaska u novu godinu Frajle su izdale album "LIVE" u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao vječni podsjetnik na koncert koji publika može ponijeti sa sobom. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer koncerti The Frajli mahom su rasprodani, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena. Trenutačno Frajle provode dane u studiju, gdje su počele raditi na novom studijskom albumu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvim mjesecima 2019. godine.

Ulaznice za koncert u dvorani Mladost u Županji su u prodaji, na lokaciji: Stanobiro, Trg Republike 7 (od 7 do 14 sati), cafe-bar "Okac", Bana Josipa Jelačića 2 (svaki dan od 7 do 23 sata), online na wwwww.ticketshop.hr te na dan koncerta na blagajni dvorane Mladost. T.K.
Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI UDRUGE ŽENA ZA BORBU PROTIV RAKA DOJKE “ROZETA”

Koncert sestara Posavec u Đakovu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana