Sport
DVORANSKO PRVENSTVO VINKOVACA DO 12 GODINA

Dominacija Anje i Brkića
Objavljeno 9. siječnja, 2019.
U dvorani Teniskog kluba Vinkovci odigrano je otvoreno Dvoransko prvenstvo Vinkovaca za djevojčice i dječake do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Naslovima pobjednika okitili su se Anja Belvanović (TK Đakovo) i domaći predstavnik Karlo Brkić, koji su lako prošli kroz ždrijeb, dominirali su u svim mečevima i zasluženo osvojili pokale za najbolje.

Kod tenisačica među četiri su bile tri Slavonke i članica jednog zagrebačkog kluba. U prvom polufinalu Đakovčanka Belvanović je s čistih 6:0, 6:0 pobijedila Laru Rajković (Vinkovci), a Dea Dunković (TK Osijek) u poluzavršnici bila je bolja od Andree Kardum (iTeam Zagreb) sa 7:5, 6:4. U finalu nije bilo nikakve neizvjesnosti, prva nositeljica Belvanović odigrala je još jedan sjajan meč i sa 6:0, 6:0 dobila Dunković.

Kod dječaka dominirali su tenisači iz Vinkovaca. U polufinalu je Karlo Brkić sa 6.0, 6:0 “pregazio” Nikolu Jelenića (TK Borovo naselje), a u drugom polufinalnom susretu sastali su se Vinkovčani Jure Vajcl i Jakov Rimac. Na kraju je slavio Rimac sa 6:2, 6:2. Brkić je potom bez problema riješio i finalni meč te svog klupskog kolegu Rimca svladao sa 6:0, 6:0 i bez izgubljenog gema osvojio turnir.

Nagrade najuspješnijima dodijelio je Vlado Vergaš, vrhovni sudac turnira. M. Kokaj
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike