Mozaik
MICHAEL BUBLE DOLAZI U ZAGREB

Album posvetio ljubavi prema sinu
Objavljeno 9. siječnja, 2019.
Dobitnik četiri Grammyja, Michael Buble, ove godine započinje svjetsku turneju u sklopu koje će 16. rujna u organizaciji Star produkcije nastupiti u Areni Zagreb. Buble u Hrvatsku dolazi prvi put, a na nadolazećoj turneji predstavit će album "love", koji je nazvao jednostavno (ljubav) jer, kako on ističe, to je ono što nas pokreće.

- Nisam siguran u puno stvari, no siguran sam da moram pjevati upravo ovaj žanr i ove pjesme koje izvodim. Isprva sam oklijevao oko naziva albuma s emotikonom srca jer ni sam ga ne znam naći na tipkovnici, no uvjeren sam da smo napravili dobru stvar - kaže Buble. Album je ujedno i posveta ljubavi koja mu je posljednje tri godine bila glavni pokretač u suočavanju s teškom bolešću sina Noaha (5), kojemu je dijagnosticiran rak jetre.

- Čim smo saznali dijagnozu otkazao sam sve poslove jer su prognoze bile jako loše. No odlučili smo ići dan po dan. Nas 20 živjelo je u kući 18 mjeseci koliko je trajala Noahova terapija. Naravno da me ta cijela situacija jako pogodila jer to je nešto najgore što možete doživjeti, ali sretan sam jer je rak u remisiji. Noah inače obožava superjunake poput Spidermana, no ja mu stalno govorim da je on moj pravi junak - iskren je Buble. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim.T.K.
Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike