Sport
ZIMSKA LIGA BELI MANASTIR

Devet pogodaka veterana Baranje
Objavljeno 8. siječnja, 2019.
Na Zimskoj malonogometnoj ligi Beli Manastir u ponedjeljak je odigrano pet utakmica, tri u veteranskoj i dvije u seniorskoj konkurenciji. Kod veterana odigrani su susreti drugog kola. Prava "golijada" dogodila se u susretu Baranje i Petlovca. Susret je okončan rezultatom 9:4. Uvjerljiva je bila i veteranska momčad Restorana Darocz, koja je sa 6:0 nadigrala Borac Columbus. Lako su do pobjede došli i veterani Darde, koji su s 3:0 svladali Mece. U vodstvu su nakon potpunog drugog kola veterani Bilja i ŠNK Baranja Belje sa po šest bodova.

Kod seniora Hajduk je nadigrao Polet, a Baranja Belje i Radnički iz Mirkovaca su remizirali. Hajduk je u toj skupini 2 u vodstvo sa šest osvojenih bodova.

Rezultati susreta odigranih 7. siječnja: veterani: Baranja - Petlovac 9:4, Restoran Darocz - Borac Columbus 6:0, Mece - Darda 0:3; seniori: Polet - Hajduk 0:4, Baranja Belje - Radnički (Mirkovac) 1:1.

Danas (srijeda 9. siječnja) planirano je odigravanje triju susreta četvrtog kola u veteranskoj konkurenciji te dvaju susreta u konkurenciji veterana. Program započinje u 17 sati, a seniori će na parket od 19 sati. K.L.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike