Osijek
BRANITELJI ZAHVALILI ARRIVI HRVATSKA

UHDDR Divjaku uručio Plaketu
Objavljeno 9. siječnja, 2019.
Kao zahvalu za dugogodišnju suradnju, a u povodu 15 godina hodočašća Osijek - Vukovar, Darko Nađ, predsjednik županijskog UHDDR-a, uručio je Plaketu Draženu Divjaku, generalnom direktoru Arrive za Hrvatsku, tvrtke koja djeluje u 11 županija, zapošljava 1500 djelatnika, od kojih je više od 150 branitelja. Otuda i takvo razumijevanje za branitelje. Riječi zahvale uputili su Nađ i Zdravko Nalio, predsjednik UHDDR-a Osijek, a u nazočnosti predsjednika Uprave Panturista Gorana Ilića, Marine Pandurević, voditeljice Korporativnih poslova Panturista, i Željka Ćosića koji je dragovoljac i uposlenik Panturista.

- Zahvaljujemo prijateljima iz Arrive jer nam organizacijski pomažu u našem Memorijalnom hodočašću. Bez njih taj dostojanstveni veliki skup ne bismo mogli organizirati. To je jako lijepa gesta našeg partnera Arrive koji čini dobre stvari za našu domovinu - zahvalio je Nađ.

- Da nema Arrive i Panturista, realizacija ovog programa bila bi upitna. 700-tinjak hodočasnika učenika i studenata nam ovi današnji domaćini vrate natrag iz Vukovara nakon gotovo 50-ak kilometara pješačenja noću i cjelodnevog boravka u protokolu. Zahvaljujemo što nam je ova tvrtka uvijek na dispoziciji autobusima, koliko god nam ih je potrebno - kazao je Nalio.

- Zadovoljstvo nam je što su naši napori prepoznati. Branitelji su pokazali odgovornost kada nam je bilo najpotebnije, a mi ćemo se uvijek truditi da opravdamo sve ono što su oni svojim naporima generirali i postavili kao pozitivne tekovine u društvu. Drago nam je ako ćemo moći pokrenuti i druge zajedničke projekte s braniteljima - istaknuo je Divjak. D. Pejić
Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike