Osijek
ZIMSKE RADOSTI U DJEČJEM KAZALIŠTU

Cijena ulaznice samo deset kuna
Objavljeno 8. siječnja, 2019.
Tradicionalne Zimske radosti Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku počinju u četvrtak (10. siječnja), predstavom “Kradljivica ključeva” (Marta Mekovec de Carvalho/Hrvoje Seršić). U petak (11. siječnja), na redu je “Vitez bez konja” (Marta Gusniovska/Jasmin Novljaković), a u subotu (12. siječnja), na rasporedu je “Patkica Blatkica” (Nina Vladimirova Gernet/Tatjana Gurevič). Zimske se radosti zatvaraju u nedjelju (13. siječnja), predstavom “Pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom” (Urlich Hub/Damir Mađarić). Sve predstave počinju u 18 sati, osim nedjeljne čiji je početak u 10.30.

"Od 10. do 13. siječnja družimo se na Zimskim radostima. I ove ćemo se godine potruditi kraj zimskih školskih praznika učiniti veselima i zabavnima. Naše vam Zimske radosti ove godine donose četiri naslova ponajboljih predstava iz našeg premijernog i repriznog repertoara", poručuje Tatjana Grganović, voditeljica propagande Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića.

Cijena ulaznice iznosi 10 kuna i mogu se rezervirati na broj telefona 501-485 ili na e-mail adresi marketing@djecje-kazaliste.hr te kupiti na kazališnoj blagajni radnim danom od 8 do 15 sati ili sat vremena uoči izvedbe.

Zimske su radosti izvrsna prigoda za odlazak u kazalište s obitelji ili prijateljima. Dobra će predstava. naime, učiniti zimske praznike ispunjenijima i zanimljivijima, stoga osigurajte na vrijeme svoje mmjesto u donjogradskom teatru! I.R.G.
Možda ste propustili...

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

Najčitanije iz rubrike