Regija
NASTAVAK DUGOGODIŠNJE SURADNJE

Na 11. “Mirisima Božića u Konavlima” i Belišćani
Objavljeno 8. siječnja, 2019.
BELIŠĆE

Predstavnici grada Belišća, predvođeni zamjenikom gradonačelnika Domagojem Varžićem i voditeljicom ureda Turističke zajednice Grada Belišća Janjom Čeliković, gostovali su na 11. zaredom manifestaciji "Mirisi Božića u Konavlima" koja se krajem prošle godine održavala na jugu Hrvatske, priopćeno je iz TZ-a Grada Belišća. Uz Belišćane manifestaciju su posjetili i članovi udruge vinogradara i vinara "Martinovo brdo" etnosela Gajić, koji su ujedno i poveznica dviju regija, Konavala te Slavonije i Baranje.

"Mirisi Božića u Konavlima" tradicionalna je manifestacija u ruralnom turizmu te najznačajnija turistička manifestacija ruralnog turizma u Konavlima koja u najvećem dijelu počiva na sve brojnijoj i bogatijoj ponudi konavoskih agroturizama, iznimnim prirodnim ljepotama i specifičnostima te tradiciji i kulturnom nasljeđu. Belišćani i Baranjci predstavili su svoju gastroponudu i enoponudu na Danima otvorenih vrata, koji su se održavali u sklopu manifestacije te izazvali veliko zanimanje za slavonsko-baranjske specijalitete među brojnim posjetiteljima.

Gostovanje Belišćana i Baranjaca u Konavlima nastavak je dugogodišnje turističke, gospodarske i kulturne suradnje i razmjene znanja, ideja i iskustava s udrugom Agroturizam iz Konavala. L. Aničić
Možda ste propustili...

U ŠUMANOVCE PRISTIŽE SVE VIŠE HODOČASNIKA

Dan poljodjelaca, obiteljski dan, uz molitvu i druženje

Najčitanije iz rubrike