TvObzor
ROSWELL: NOVI MEKSIKO

Izvanzemaljski imigranti
Objavljeno 4. siječnja, 2019.

Ako ste bili živi i mladi krajem devedesetih, posve je moguće da ste nabasali na jednu od impresivno loših serija o izvanzemaljcima koje su bile toliko popularne u to doba. U pitanju je serija "Roswell", koju bismo komotno mogli nazvati i "Beverly Hills 90210" s izvanzemaljcima. Premda je serija, nakon podosta loše druge sezone, na jedvite jade dogurala i do treće, četvrtu sezonu, srećom, nije doživjela. No živimo u eri rebootova, pa je neki producent u Hollywoodu dobio briljantnu ideju o oživljavanju ove serije, ali s malenom promjenom. Izvanzemaljci koje smo pratili u originalnoj seriji, u novoj verziji bit će ilegalni imigranti, osim što su izvanzemaljci. Dakle, priča o srednjoškolki koja se zaljubi u vršnjaka izvanzemaljca vraća se na male ekrane 20 godina nakon što je emitirana prva epizoda, i to u potpuno novom ruhu. Originalna serija "Roswell" premijeru je imala 1999. godine te je trajala ukupno tri sezone i 61 epizodu. Reboot će se, kao i original, također temeljiti na serijalu knjiga "Roswell High" autorice Melinde Metz.

Liz Ortecho ostavila je svoj rodni gradić Roswell u Novom Meksiku prije deset godina, nakon smrti voljene starije sestre. No kako joj je otac bolestan, ona se nevoljko vraća u turistički gradić kako bi se doselila k njemu. Kad Liz stigne, ponovo se poveže s Maxom Evansom, svojom tinejdžerskom ljubavi koja je sada policajac u Roswellu. Njihova je kemija odmah električna. No Liz uskoro otkriva šokantnu istinu: Max je izvanzemaljac koji je skrivao svoje nezemaljske sposobnosti cijeli život, zajedno s istim sposobnostima svog izvanzemaljskog brata i sestre, Isobel i Michaela. Kako se njih dvoje zbližavaju nakon deset godina razdvojenosti, Liz je sve teže skrivati istinu od svoje najbolje prijateljice Marije De Luce i pouzdanog bivšeg dečka iz srednje škole, dr. Kylea Valentija. U međuvremenu, dugogodišnja vladina zavjera, pod vodstvom stožernog narednika Jesseja Manesa, zajedno s politikom straha i mržnje koja hara Roswellom, prijeti razotkriti Maxa i njegovu obitelj te ugroziti njegovu sve dublju romansu s Liz... kao i njihove živote.

Glavne uloge tumače Jeanine Mason kao Liz Ortecho, Nathan Parsons kao Max, Lily Cowles kao Isobel, izvanzemaljka koja se pretvara da je čovjek; Michael Vlamis kao Michael, izvanzemaljac koji jedva čeka napustiti naš planet; Tyler Blackburn kao Alex Manes, vojni veterinar čija su očeva očekivanja glavna prepreka u vezi s čovjekom kojeg voli; Michael Trevino kao Kyle, čiji je otac gradski šerif; Heather Hemmens kao Lizina najbolja prijateljica Maria i Karan Oberoi kao Isobelin muž Noah. Dodajmo da će serija biti dostupna na HBO GO samo nekoliko sati nakon američke premijere.

Adrian ANDREJEK
ŽANR: ZF drama

AUTOR: Carina Adly Mackenzie

ULOGE: Jeanine Mason, Nathan Parsons, Tyler Blackburn, Lily Cowles, Michael Trevino

MREŽA: The CW

DATUM: 15.1.

EPIZODA: 13
Možda ste propustili...

SUPERVAL- KONCERT ŠKOLSKIH BENDOVA ODRŽAT ĆE SE U VELIKOM POGONU TVORNICE KULTURE

Fantastična priča o entuzijazmu dvije učiteljice

DOBRI PREDZNACI - EKRANIZACIJA KULTNOG ROMANA TERRYJA PRATCHETTA I NEILA GAIMANA

Apokalipsa nikada nije bila ovako šarmantno i dirljivo zabavna