Autoglas
LIFESTYLE LIQUI MOLY GLOSS

Visok sjaj i velika odbojnost vode
Objavljeno 3. siječnja, 2019.
Poliranje i nanošenje voska na automobil jedna je od najomraženijih radnji, no može biti zabavan, učinkovit i „wow“ trenutak

Lijepi, sunčani i za ovo doba godine poprilično topli dani mnoge su od nas izmamili na sređivanje automobila. Ono obuhvaća temeljito pranje, o kojem ćemo uskoro pisati i opširnije, no i nanošenje voska, zaštite za predstojeće zimsko razdoblje.

Međutim, brojnim vlasnicima automobila taj je korak poprilično omražen. Znajući to, Liqui Moly, planetarno popularni njemački proizvođač aditiva, ulja i maziva, te zapravo svega što ima veze s automobilima, tržištu je ponudio Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax. Sredstvo za poliranje, nanošenje voska zaštite i postizanje visokog sjaja uz minimalni napor. Zvuči kao klišej, no stvar je baš takva. Sredstva za poliranje i voskovi za automobil često stižu u bocama, međutim Liqui Moly odlučio se na drukčiji pristup i svoj proizvod “zapakirao” u sprej. Samim time odmah je asocirao na brzinu i jednostavnost primjene ovog proizvoda. Naime, Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax dovoljno je samo s pomoću spreja nanijeti na vozilo, ostaviti da se posuši nekoliko minuta i potom krpom od mikrovlakana prebrisati do visokog sjaja. „Just like that“, rekli bi Amerikanci, ili po naški “baš tako” ili kao „luk i voda“. Važno je samo automobil pripremiti, tj. detaljno oprati i spremni ste za rad. Ako ste jedan od onih kojima je i pranje vozila omraženo, možete iskoristiti automatsku praonicu, a kako vam ništa osim ovog spreja i krpe nije potrebno, voskanje i poliranje možete obaviti odmah nakon pranja automobila.

Mi smo dakako Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax nanijeli nakon temeljitog ručnog pranja našeg limenog ljubimca, a rezultati su govorili samo za sebe. Visok sjaj, velika odbojnost vode i nečistoća kao i izuzetno visoka glatkoća površine te naglašena dubina boje.

Marin Režić
Jednostavna primjena
Fascinantno koliko smo efekata postigli s ovako jednostavno primjenjivim proizvodom. Zaštitni sloj koji se stvara pri korištenju ovog preparata poravnava ogrebotine i štiti boju od vremenskih neprilika, a to je upravo ono što trebamo priuštiti našem limenom ljubimcu svako toliko. Tražite li brz, jednostavan i efektan način nanošenja zaštite i poliranja automobila - Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax je nešto što morate isprobati.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana