Autoglas
LIFESTYLE LIQUI MOLY GLOSS

Visok sjaj i velika odbojnost vode
Objavljeno 3. siječnja, 2019.
Poliranje i nanošenje voska na automobil jedna je od najomraženijih radnji, no može biti zabavan, učinkovit i „wow“ trenutak

Lijepi, sunčani i za ovo doba godine poprilično topli dani mnoge su od nas izmamili na sređivanje automobila. Ono obuhvaća temeljito pranje, o kojem ćemo uskoro pisati i opširnije, no i nanošenje voska, zaštite za predstojeće zimsko razdoblje.

Međutim, brojnim vlasnicima automobila taj je korak poprilično omražen. Znajući to, Liqui Moly, planetarno popularni njemački proizvođač aditiva, ulja i maziva, te zapravo svega što ima veze s automobilima, tržištu je ponudio Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax. Sredstvo za poliranje, nanošenje voska zaštite i postizanje visokog sjaja uz minimalni napor. Zvuči kao klišej, no stvar je baš takva. Sredstva za poliranje i voskovi za automobil često stižu u bocama, međutim Liqui Moly odlučio se na drukčiji pristup i svoj proizvod “zapakirao” u sprej. Samim time odmah je asocirao na brzinu i jednostavnost primjene ovog proizvoda. Naime, Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax dovoljno je samo s pomoću spreja nanijeti na vozilo, ostaviti da se posuši nekoliko minuta i potom krpom od mikrovlakana prebrisati do visokog sjaja. „Just like that“, rekli bi Amerikanci, ili po naški “baš tako” ili kao „luk i voda“. Važno je samo automobil pripremiti, tj. detaljno oprati i spremni ste za rad. Ako ste jedan od onih kojima je i pranje vozila omraženo, možete iskoristiti automatsku praonicu, a kako vam ništa osim ovog spreja i krpe nije potrebno, voskanje i poliranje možete obaviti odmah nakon pranja automobila.

Mi smo dakako Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax nanijeli nakon temeljitog ručnog pranja našeg limenog ljubimca, a rezultati su govorili samo za sebe. Visok sjaj, velika odbojnost vode i nečistoća kao i izuzetno visoka glatkoća površine te naglašena dubina boje.

Marin Režić
Jednostavna primjena
Fascinantno koliko smo efekata postigli s ovako jednostavno primjenjivim proizvodom. Zaštitni sloj koji se stvara pri korištenju ovog preparata poravnava ogrebotine i štiti boju od vremenskih neprilika, a to je upravo ono što trebamo priuštiti našem limenom ljubimcu svako toliko. Tražite li brz, jednostavan i efektan način nanošenja zaštite i poliranja automobila - Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax je nešto što morate isprobati.
Možda ste propustili...

UNATOČ POVEĆANJU PRIHODA PROŠLE GODINE

Volkswagen steže remen, do 2023. gasi 7000 radnih mjesta

“LA MAISON CITROËN”

Najbolji štand Ženeve ima Citroën

GLOBALNA KAMPANJA PROTIV PROMETNIH NESREĆA

Spasimo 3500 života svakoga dana

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana