Regija
RADNICI ECOCORTECA

Dobili 7500 kn božićnice
Objavljeno 23. prosinca, 2018.
BELI MANASTIR - Djelatnici tvrtke EcoCortec ovu će godinu sigurno dugo pamtiti. Isplaćena im je, naime, božićnica u iznosu od 7500 kuna. Iznos je to koji je, zasigurno, daleko premašio božićnice isplaćene u ostalim baranjskim (i šire) tvrtkama.


- Pričalo se o isplati božićnice, ali da će biti isplaćeno 7500 kuna, nisam ni sanjao - istaknuo je jedan od radnika EcoCorteca nakon prigodne svečanosti u tvornici. Vlasnik EcoCorteca, Boris Mikšić, nije mogao doći na proslavu pa je radnicima uputio pismo u kojemu stoji kako mu je drago što je u mogućnosti darovati božićnicu do maksimalno dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada RH.


- To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate - istaknuo je Mikšić podsjetivši kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju.
Naglasio je kako je ponosan na ulaganje u greenfield investiciju, donoseći na taj način posao i prosperitet u Beli Manastir, kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta.I.G.
40

zaposlenih radnika je trenutno u belomanastirskom EcoCortecu
Možda ste propustili...

UČENICI INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKE ŠKOLE VIROVITICA

Dravskoj priči donirali presadnice cvijeća

VERONIKA I ZLATKO POLA STOLJEĆA ZAJEDNO

U braku Mrakovih razgovor i dogovor nikad nisu zamrli

Najčitanije iz rubrike