Osijek
POSEBAN GOST

Sa Sjevernog pola na Advent
u park stigao Djed Mraz!
Objavljeno 23. prosinca, 2018.
Djed Mraz osim darivanja, primao je i sve želje djece koje će im potom ispuniti za Božić

Iako posjećen svakoga dana, na Adventu u Parku ove subote bila je neočekivana gužva. Razumljivo, jer je ravno sa Sjevernoga pola ondje stigao Djed Mraz na zadovoljstvo ne samo djece, već i odraslih. Osim što je preuzeo sva božićna pisma koje su djeca ovih dana ostavljala u improviziranoj pošti u božićnom tramvaju, Djed Mraz primao je i sve ostale želje koje će, kako je sam obećao, ispuniti svoj dobroj djeci. A takva su, ističe, baš sva djeca!

- Jako se dobro osjećam, jer je Božić sve bliže, a posla je sve više, baš kao i dobre djece. Nekako se u ovo vrijeme sva djeca poprave i kao da okrenu nekakav prekidač, jer u ovo vrijeme, ali ne samo sad, treba biti dobar i dijeliti dobrotu i drugima. Inače, djeca nikada nisu zahtjevna, zahtjevniji su njihovi roditelji, a djeca dobre volje prihvaćaju sve darove i obično nemaju nekakvih posebnih želja. Ako ih i bude, šaljem narudžbu i sve odradimo na vrijeme - poručio je Djed Mraz koji je prošetao Adventom i beskrajno se fotografirao sa svom djecom koja su ga odmah okružila. Osim pismom upućenih želja za darove ispod božićne jelke, Djed Mraz upamtio je i usmene želje te je rekao kako će se svakako potruditi da već na božićno jutro svako dijete ispod jelke pronađe upravo ono što je zaželjelo.

Iskoristio je priliku i poželjeti djeci da pucaju od zdravlja, a ne da pucaju petardama i da budu dobri svojim roditeljima. Nije izostavio uputiti sve najljepše želje i roditeljima kojima je uz dobro zdravlje i veselje poželio i puno božjeg blagoslova, sretan Božić i Novu 2019.!

- Siguran sam da će vam se ispuniti sve želje koje ste mi pismima uputili. A djeci želim posebno poručiti da nije važno je li Djed Mraz po bradi plavi ili bijeli. Pravi je onaj što darove dijeli - istaknuo je djedica s bijelom bradom, najdraži gost ovog subotnjeg Adventa u Parku. M. Mihelić
Koncerti Valeri&Toth i DJ Noisy Boy
Uz božićno iće i piće posjetitelji uživali i u glazbenim gostima. Ove subote bili su to Gustafi koji su u večernjim satima svojim pjesmama “razdrmali” i mladu i stariju generaciju. I vrijeme je bilo naklonjeno, bez kiše, pa je unatoč izostanku snježne idile, vrijeme “u plusu” na Advent u Parku privuklo standardno puno građana i gostiju grada Osijeka.

Organizatori su se pobrinuli i za Badnjak na Adventu koji će započeti u 19 sati tradicionalnim božićnim koncertom Valeri&Toth. Njih će pak u ponoć zamijeniti DJ Noisy Boy tako da će ovaj Advent u Parku pružiti razne glazbene žanrove, za svakoga ponešto.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike