Osijek
POSEBAN GOST

Sa Sjevernog pola na Advent
u park stigao Djed Mraz!
Objavljeno 23. prosinca, 2018.
Djed Mraz osim darivanja, primao je i sve želje djece koje će im potom ispuniti za Božić

Iako posjećen svakoga dana, na Adventu u Parku ove subote bila je neočekivana gužva. Razumljivo, jer je ravno sa Sjevernoga pola ondje stigao Djed Mraz na zadovoljstvo ne samo djece, već i odraslih. Osim što je preuzeo sva božićna pisma koje su djeca ovih dana ostavljala u improviziranoj pošti u božićnom tramvaju, Djed Mraz primao je i sve ostale želje koje će, kako je sam obećao, ispuniti svoj dobroj djeci. A takva su, ističe, baš sva djeca!

- Jako se dobro osjećam, jer je Božić sve bliže, a posla je sve više, baš kao i dobre djece. Nekako se u ovo vrijeme sva djeca poprave i kao da okrenu nekakav prekidač, jer u ovo vrijeme, ali ne samo sad, treba biti dobar i dijeliti dobrotu i drugima. Inače, djeca nikada nisu zahtjevna, zahtjevniji su njihovi roditelji, a djeca dobre volje prihvaćaju sve darove i obično nemaju nekakvih posebnih želja. Ako ih i bude, šaljem narudžbu i sve odradimo na vrijeme - poručio je Djed Mraz koji je prošetao Adventom i beskrajno se fotografirao sa svom djecom koja su ga odmah okružila. Osim pismom upućenih želja za darove ispod božićne jelke, Djed Mraz upamtio je i usmene želje te je rekao kako će se svakako potruditi da već na božićno jutro svako dijete ispod jelke pronađe upravo ono što je zaželjelo.

Iskoristio je priliku i poželjeti djeci da pucaju od zdravlja, a ne da pucaju petardama i da budu dobri svojim roditeljima. Nije izostavio uputiti sve najljepše želje i roditeljima kojima je uz dobro zdravlje i veselje poželio i puno božjeg blagoslova, sretan Božić i Novu 2019.!

- Siguran sam da će vam se ispuniti sve želje koje ste mi pismima uputili. A djeci želim posebno poručiti da nije važno je li Djed Mraz po bradi plavi ili bijeli. Pravi je onaj što darove dijeli - istaknuo je djedica s bijelom bradom, najdraži gost ovog subotnjeg Adventa u Parku. M. Mihelić
Koncerti Valeri&Toth i DJ Noisy Boy
Uz božićno iće i piće posjetitelji uživali i u glazbenim gostima. Ove subote bili su to Gustafi koji su u večernjim satima svojim pjesmama “razdrmali” i mladu i stariju generaciju. I vrijeme je bilo naklonjeno, bez kiše, pa je unatoč izostanku snježne idile, vrijeme “u plusu” na Advent u Parku privuklo standardno puno građana i gostiju grada Osijeka.

Organizatori su se pobrinuli i za Badnjak na Adventu koji će započeti u 19 sati tradicionalnim božićnim koncertom Valeri&Toth. Njih će pak u ponoć zamijeniti DJ Noisy Boy tako da će ovaj Advent u Parku pružiti razne glazbene žanrove, za svakoga ponešto.
Možda ste propustili...

HDZ NEĆE PODRŽATI PRORAČUN ZA 2020.

Naknadu za novorođene povećati na 5000 kuna

HUMANITARKA ŠTEFICA ČUČAK DOŽIVJELA NEUGODNOST

Na kućnom joj pragu ostavili 30 vreća s odjećom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROŠIRENJE DJELATNOSTI DOMOVA ZDRAVLJA

U Domu zdravlja uskoro psihijatar, urolog, otorinac i dermatolog

2

PONUDA SUHOMESNATIH PROIZVODA, ČVARCI KAO SUHO ZLATO

Kilogram hrane koju su nazivali sirotinjskom sada stoji 120 kuna!

3

NOVINAR GORAN MILIĆ PREDAVAO NA EKONOMSKOM FAKULTETU

Otići na tri godine i vratiti
se s radnim navikama
i savršenim engleskim