Osijek
NA PRAZNIKE OTIŠLI KREATIVNO - UZ ADVENT

Duh Božića zavladao
dvorištem OŠ "Mladost”
Objavljeno 21. prosinca, 2018.
Posve drukčije i neuobičajeno obilježen je kraj prvog polugodišta u OŠ "Mladost” - učenici, njihovi roditelji, učitelji i drugi djelatnici ove "Škole za život" udružili su se u kreativnosti i umjesto klasične priredbe u četvrtak priredili pravi mali advent.

Nakon kratkog programa u dvorani, božićna se svečanost preselila u dvorište, gdje se plesalo, pjevalo te podizalo raspoloženje uz božićne ritmove i stihove svima dobro poznatih božićnih pjesama.

Školski je advent imao i čokoladarnicu, kolačarnicu, čajanu, božićne ukrase i rukotvorine te slani kutak, pa su svi uživali i grijali se uz topli čaj ili kakao, ali i u ukusnim kolačima i kiflicama koje su pripremile vrijedne učiteljice, mame i bake.

- Duh Božića osjetio se u našem školskom dvorištu i svi smo na kraju godine sretni, zadovoljni i ponosni – kazao je ravnatelj Josip Jukić, prof. A da su zadovoljni i svi drugi, moglo se vidjeti na njihovim ozarenim licima s kojih osmijeh nije silazio.

I zadnji je nastavni dan protekao u božićnom ruhu kroz suradnju razredne predmetne nastave na temu "Božić”, kao završne aktivnosti božićnih svečanosti u školi. Učenici su u petak otišli na zasluženi zimski odmor, a u klupe se vraćaju 14. siječnja 2019. J. Pejaković
Možda ste propustili...

ZA VIKEND OSTALI BEZ ŠARANA

Kraća nestašica zbog fišijada

OSJEČANKE NAKON HRVATSKE POKORILE I SVIJET

Nika i Jona Važić u vrhu svjetske robotičke scene!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UČESTALE KRAĐE U TRGOVINAMA DOVODE DO APSURDNIH SITUACIJA

Kad sam nedotjerana, na kulen mi zalijepe alarm

2

GRAĐANI PORUČUJU UNIKOM-U:

Fontane bi trebale biti ukras, a ne ruglo, kao ove u centru!

3

KADA UREĐENJE PROSTORA KOD SPEEDWAYA?

Došen: Mjesec dana nismo dobili odgovor iz Grada!

oglas