Sport
BOŽIĆNI TURNIR U NAŠICAMA

Runolist “podario” juniore NAŠK-a
Objavljeno 18. prosinca, 2018.
Drugog dana Božićnog malonogometnog turnira u Našicama igrale su se utakmice u skupinama B i D. Prvi susret večeri između Osječkog piva i Bujdinih sinova bio je do kraja neizvjestan. Povelo je Osječko pivo (M. Kubala), Knežević je brzo poravnao, a Pranješ dovodi Bujdine sinove u vodstvo. Osječko je dva pogotka (Čiš, S. Kubala) ponovo povelo, ali je uzvratio Filip Kuzminski s dva pogotka te donio pobjedu Bujdinim sinovima. Momčad Sense bar Runolist bila je prejaka (Mišić 3, Abramović 2, Horvat, Borko, Grgačević) za juniore NAŠK-a koje je "podarila" s čak osam pogodaka u mreži. CB Escape Đakovo je povelo (Burazin), ali samo minutu poslije CB Escobar je poravnao (J. Gašparić). Desetak minuta vodila se izjednačena borba, a onda je postignuto čak pet pogodaka (Radnić 3, Barišić, Burazin) za uvjerljivu pobjedu Escapea. U posljednjem susretu večeri, Elektro Lovošević poražen je od momčadi Cantaleha sa 6:0. Strijelci za Cantaleho postigli su Pavlović i D. Gašparić, po dva, te Vučemilović i Kraljik. Posebno atraktivan bio je pogodak koji je postigao Vučemilović, a koji je inače nogometaš trećeligaša Vihora iz Jelisavca.

Rezultati susreta odigranih u ponedjeljak navečer: Osječko pivo – Bujdini sinovi 3:4, Sense bar Runolist – NAŠK juniori 8:0, CB Escape Đakovo – CB Escobar 6:1, Elektro Lovošević – Cantaleho 0:6.
S. Sobodić
srijeda na našičkom TURNIRU
18 sati: CB Escobar – Elektro Lovošević; 19.20: Beer Garden – CB Escape Đakovo; 19.20: NAŠK juniori – Osječko pivo; 20 sati: Džezeri CB Radić Osječko – Sense bar Runolist
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike