Autoglas
PSC CROATIA

U Osijeku traje mega rasprodaja lagerskih vozila
Objavljeno 18. prosinca, 2018.
Iskoristite velike uštede pri kupnji OPEL vozila u PSC Osijek

U PSC Osijek traje mega rasprodaja lagerskih OPEL modela, a osim velikih popusta kupci imaju pravo i na brojne druge pogodnosti. Sedam godina garancije, tri gratis servisa i povoljni uvjeti financiranja samo su dio paketa ovogodišnje, s nestrpljenjem iščekivane akcije.
S početkom lagerske rasprodaje u ukupno šest hrvatskih PSC poslovnica preostalo je svega 160 novih OPEL modela, sada dostupnih s mega uštedama u rasponu od 8.925 pa sve do 33.950 kuna. Među njima nalazi se i najprodavaniji obiteljski OPEL, Astra limuzina s bogatom dodatnom opremom kao i Corsa, najpopularniji gradski model. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo, na akciji je i Grandland X, predstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete unutar OPEL ponude PSC centara. Također, u ponudi je i Crossland X - mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase.


Za vlasnike bilo koje marke vozila kreirana je akcija „Staro za novo“  koja uključuje neobaveznu besplatnu procjenu stanja rabljenog vozila. Vrijednost automobila može se koristiti kao učešće pri kupnji novog modela ili isplatiti u gotovini. Ostatak vrijednosti novog automobila rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u svim PSC centrima.
Iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite PSC salone u Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Splitu i Varaždinu.
Požurite se i ostvarite mega popuste kod ovlaštenih Opel partnera!


Više informacija potražite u PSC Osijek, Sv. L. B. Mandića 113 (031 298 329) ili na web stranici PSC Osijek.

 

* Cijene za navedene modele izračunate su prema tečaju 7,45 za 1€ i uključuju PDV. Akcija traje od 12.12. 2018. do 13.01.2019. ili do isteka zaliha. Fotografije u simbolične.

Možda ste propustili...

ULAZE U VLASNIČKU STRUKTURU DVA PROIZVOĐAČA ELEKTRIČNIH VOZILA

VW u Kini ulaže 2,1 milijardu eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana