Sport
NK VIHOR (JELISAVAC)

Koreja je neosvojiva tvrđava, rasli su iz utakmice u utakmicu
Objavljeno 18. prosinca, 2018.
Nogometaši Vihora ugodno su iznenaðenje Treće HNL "istok". Ono što je ambiciozni predsjednik Ivan Komak najavljivao, gotovo je i ostvareno. U malom mjestu koje voli svoj klub itekako su zadovoljni. Polusezonu su završili na četvrtom mjestu s istim brojem bodova kao i trećeplasirano Belišće. Posebice u Jelisavcu vesele domaće susreti. Njihova Koreja, popularno igralište Vihora, za goste je bila neosvojiva tvrđava. U sedam utakmica imali su šest pobjeda i jedan remi.

Trener-igrač Marko Dinjar odradio je lavovski dio posla. U osvrtu jeseni, komentirao je utakmicu po utakmicu. Pa idemo redom.

BJELOVAR:

- Nastupili smo bez nekolicine igrača čija registracija još nije bila obavljena. Odigrali smo dobro i zaslužili najmanje bod. No, drugi su bili u glavnoj ulozi.

ÐAKOVO-CROATIA:

- Tad smo pokazali da možemo i da imamo prostora za napredak.

MARSONIA:

- Još uvijek smo igrali bez Babeca i Čaušića, a ni ja nisam bio na dispoziciji. Prvo smo igrali u grču, što je Marsonia iskoristila. Kasnije smo nadošli, zabili i imali poluprilike, mogli smo se vratiti. Nakon 15 minuta drugog dijela primili smo pogodak i sve je otišlo na njihovu stranu.

Koprivnica:

- Zadovoljan sam igrom i rezultatom. Požrtvovanost se isplatila. Ujedno, bio je to moj prvi nastup.

SLAVONIJA:

- Nesretan poraz, drugi pogodak primili smo tri minute prije kraja.

ORIOLIK:

- Teška, tvrda utakmica. Dva smo se puta vraćali iz rezultatskog minusa. Po prigodama možemo žaliti.

BEDEM:

- Naša do tada najbolja igra. Vidjelo se koliko igrači žele pobjedu, nedostajalo je više koncentracije.

ZRINSKI:

- Dobra igra i zasluženi bodovi iz Jurjevca.

MLADOST:

- Bila je ovo sigurna i uvjerljiva pobjeda. Briljirao je Pavlović s četiri pogotka.

Vukovar 1991:

- Otvorena igra i druga pobjeda u gostima.

BELIŠĆE:

- U susjedskom derbiju minimalna, ali zaslužena pobjeda. Opet taktčki dobro odraðeno.

SLAVIJA:

- Na žalost, izgubili smo u utakmici u kojoj smo dominirali. Protiv „viših sila“ nije se moglo. Razočarani smo što sudac nije sankcionirao ponašanje njihovih igrača i trenera.

SLOGA:

Derbi s do tada četvrtom Slogom završio je našom uvjerljivom pobjedom. Prvo poluvrijeme solidno, drugo prekrasno.

CIBALIA:

- U Vinkovcima se nismo obrukali. Iznenadili su me agresijom, ali nismo bilo loši. Ipak smo igrali protiv bivšeg prvoligaša, na stadionu gdje se do jučer igrala Prva liga. Sve je to imalo utjecaja na moju momčad.

ČEPIN:

- Dečki su bez mene odigrali dobru utakmicu. Nije bilo nikakvih problema, jednom ili dva puta napravili smo pogrešan pas u sredini, nakon čega su imali neku prividnu polukontru, ali bez konkretnije završnice.

U zaključku Dinjar je istaknuo kako mu je momčad iz utakmice u utakmicu bila sve bolja.

- Ovo što smo ostvarili rezultat je cijelog kluba. Pohvalio bi ljude koji vode klub, naše vjerne navijače, a najviše zahvale predsjedniku Ivanu Komaku - zaključio je Dinjar. S. Sobodić
Strijelci
Pavlović 10 pogodaka, Babec, Stranatić 3, Dinjar, Vučemilović, Vratković 2, Janžek, i Torčić po 1 pogodak
JESEN 2018./2019.
Za Vihor su igrali: Marijo Banovića, Hrvoje Babec, Andrej Čaušič, Patrik Kiš, Marko Dinjar, Dominik Dubravac, Jan Gavljak, Mateo Hegol, Dominik Hulak, David Janžek, Matej Jović, Mario Kubala, Samir Kubala, Marin Pavlović, Vedran Pinter, Slobodan Stranatić, Ante Šoštarić, Nikola Šulava, Mario Tomac, Vladimir Torčić, Marin Vratković, Marin Vučemilović i Filip Vuzem.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike