Regija
NA ADVENTSKOM SAJMU

Prodaja kuhanog vina za božićne darove djeci
Objavljeno 17. prosinca, 2018.
SLATINA - Ivan Halas, vlasnik Starog podruma, tvrtke koja je ponovno pokrenula proizvodnju prvoga hrvatskog pjenušca Slatinski biser, i ove godine u povodbožićnih blagdana organizira akciju "Uljepšajmo Božić našoj djeci".

U zakupljenoj kućici na slatinskom Adventskom sajmu Halas nudi građanima kuhano vino po promotivnoj cijeni od pet kuna. Sav prikupljeni novac od prodaje kuhanog vina bit će utrošen za kupnju božićnih poklon-paketa djeci s područja grada Slatine i šire okolice. U nedjelju prije Božića (23. prosinca) Djed Božićnjak u gradskom će paviljonu s početkom u 18 sati okupljenoj djeci podijeliti poklone. Djed Božićnjak će poklone donijeti i djeci Dječjeg odjela Opće bolnice Virovitica.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović odazvao se pozivu inicijatora akcije pa je u nedjelju navečer i on došao volonterski "odraditi" prodaju kuhanog vina u kućici na Adventskom sajmu. Uz župana Androvića volontirale su Dijana Škrnički Matota i Ana Nikolić, a akciju prikupljanja novca za kupnju darova djeci došao je podržati i predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić.

Ali župan Igor Andrović nije iz Virovitice došao sam, nego je poveo svoju suprugu i sve troje djece, i zasigurno su svi uživali u slatinskoj adventskoj ponudi. P.Ž.

Petar Žarković
Možda ste propustili...

MEĐU TRISTO DAROVITIH OSNOVACA

SKIG-ovci na zatvaranju Novigradskog proljeća

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

BARANJSKA BICIKLIJADA

U subotu starta 8. Deer & Bike

Najčitanije iz rubrike