Mozaik
HR TOP 40

Vatra s “Ukletim Holandezom” na trećem mjestu
Objavljeno 18. prosinca, 2018.

Nakon čak 12 tjedana Nina Badrić nije promijenila poziciju na listi emitiranja HR Top 40. Od svog prvog ulaska na listu s pjesmom "Rekao si" Badrić je zauzela prvo mjesto, a do danas i laskavu titulu najemitiranije pjesme na hrvatskim postajama unatrag tri mjeseca. Štoviše, ovo je tek jedan u nizu njezinih singlova koji su dominirali eterom i privrženošću slušatelja. Uz Ninu, značajan uspjeh i brojna emitiranja na radijskim postajama prošlog tjedna zabilježio je i Massimo, koji je ušao na HR Top 40 s novim singlom "Nisam spreman". Bezvremenska balada s njegova novog albuma ostvarila je najviši ulaz na listu, a javnosti je predstavljena kao singl početkom prosinca. Međutim, riječ je o pjesmi koju su Massimovi slušatelji već upoznali, nakon što ju je otpjevao u duetu sa Sergejem Ćetkovićem, a zatim i na koncertima ovogodišnje ljetne turneje po Hrvatskoj. Radijski je eter prošlog tjedna službeno predstavio pjesmu koja ga je, kao i njegove obožavatelje, vrlo lako osvojila.

Na drugom se mjestu nalazi mlada Franka sa svojim singlom "Ti mi nosiš sreću" u izdanju Karpo Medije, dok je treće mjesto zauzela grupa Vatra s "Ukletim Holandezom" koji izdaje Dallas Records. T.K.

 

REGIONALNA SLUŠANOST
Prema regionalnoj slušanosti, Nina Badrić dominira listama u Slavoniji, Dalmaciji, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju gdje zauzima prvu poziciju s pjesmom “Rekao si”. Pjesma “Šala” Saše Lozara u izdanju Agape zauzela je prvo mjesto liste Središnje Hrvatske, dok su u Zagorju najslušaniji Ljubavnici s pjesmom “Sve mi uzmite” u izdanju Croatia Recordsa.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike