Osijek
TRADICIONALNI SUSRET UMIROVLJENIKA VODOVODA

Susret bivših kolega
Objavljeno 15. prosinca, 2018.
Velika većina od 289 umirovljenih radnika Vodovoda okupila se u petak na tradicionalnom susretu gdje ih je bivša tvrtka počastila ručkom, ali i prigodnim poklonom u obliku darovne kartice s novčanim iznosom od 200 kuna, koju mogu iskoristiti u trgovinama Konzuma. Prije ručka, s nekoliko riječi obratili su im se sadašnji direktor Ivan Jukić i nekadašnji dugogodišnji direktor Željko Huber, poželjevši im sve najbolje za Božić i u nadolazećoj godini.

- Ovo je tradicija koja se održavala i prije nego što sam ja postao direktor i nikad nije bilo upitno hoće li se nastaviti održavati dok god Vodovod bude mogao i djelovao u ovakvom sastavu. Uvijek je zadovoljstvo primiti i popričati s ljudima koji su gradili ovu tvrtku. Radili su vodoinstalaterske, strojarske i građevinske zahvate, i ovim putem želim im zahvaliti na svemu što je Vodovod napravio na prostoru bivše i sadašnje države, posebice u gradu Osijeku - rekao je Jukić.

Huber, koji je funkciju direktora obnašao 28 godina, kazao je kako mu je drago popričati s bivšim zaposlenicima i prisjetiti se kako je nekad bilo. ‘‘Mislim da bi sva poduzeća trebala održavati kontakt sa svojim umirovljenicima. Izuzetno mi je drago porazgovarati s nekim od naših umirovljenika, kao i zbog toga što Vodovod i dalje vrlo uspješno izvršava svoje programske i razvojne planove u interesu daljnjeg razvitka našeg grada i općine‘‘, poručio je Huber. D. Miklić

Danijel Miklić
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike