Regija
CENTAR ‘’MALA TEREZIJA’’

Vesela božićna priredba
Objavljeno 15. prosinca, 2018.
VINKOVCI

U Centru za rehabilitaciju “Mala Terezija” bilo je iznimno veselo, a povod je bila Božićna priredba koju su organizirali korisnici Centra i njihovi suradnici.

- Ovo je naša tradicionalna božićna zabava u kojoj korisnici sa svojim odgajateljima priređuju bogat program. Vrlo su marljivo radili, a potrebno je jako mnogo ljubavi, truda i strpljenja za pripremu. Svake godine jako je velik odaziv, a predstava je način da zaključimo ovu godinu i poželimo da nam iduća bude uspješna kao što je bila i ova - istaknula je Janja Mišić Rudelić, voditeljica Centra.

U priredbi je sudjelovalo dvadesetak djece koja su pjevala, plesala, veselila se i istinski uživala u svemu što su radila. Gostima osmijeh nije silazio s lica, a korisnici su otpjevali pjesme: Božić dolazi, Laku noć, O Holly night, Bijeli Božić, Pahuljice, i na kraju svi zajedno Radujte se narodi. Priredili su i recitacije Božić u duši, Narodna vjerovanja i Novogodišnji vlak, plesali su Santa Claus Rock dance i priredili igrokaz Polnoćka, a izvrstan ples pokazale su i cheerleadersice iz kluba Ma&Ko.

Jednu božićnu pjesmu svi korisnici otpjevali su i s popularnim Perom Galićem iz glazbenog sastava Opća opasnost, zbog čega su bili posebno uzbuđeni i sretni. M.K.
Možda ste propustili...

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

POVJERENSTVO ZA SUZBIJANJE OVISNOSTI VPŽ-A

Novi je predsjednik Siniša Brlas

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana