Mozaik
MLADA ĐAKOVČANKA OSVAJA ETER

Novi singl Ive Ćurić “Gdje je sad ljubav”
Objavljeno 14. prosinca, 2018.

Đakovčanka Iva Ćurić jedna je od onih mladih pjevačica koje ne mogu proći nezapaženo. Šira publika upoznala ju je u jednom talent showu, gdje su je impresivni nastupi doveli do suradnje s poznatim autorima. Tako već neko vrijeme surađuje s Tomislavom Jelićem, producentom Styx production, a zajedno su snimili pjesme "Boje" i "Sjajiš". Najnoviji Ivin singl "Gdje je sad ljubav" Jelić potpisuje kao koproducent uz Daniela Hojsaka, a autorica ove prekrasne balade je Marina Hojsak. Iva će ju uživo izvesti na 66. Zagrebačkom festivalu, a činjenica da je njezina pjesma odabrana među 21 skladbu itekako je veliko priznanje za Ivu i njezine autore.

- Imam sreću da radim s odličnim ljudima, punim potpore i velikog iskustva. Ova pjesma govori općenito o ljubavi i nedostatku empatije među ljudima. U ovo božićno vrijeme nekako smo toga svjesniji, pa se nadam da će ljudi doista prigrliti ovu pjesmu i biti tolerantniji jedni prema drugima i kad prođu blagdani - rekla je Iva.

Iza Ive je već nekoliko sjajnih hitova, a njezina pjesma "Ne možeš" prije dvije godine bila je najemitiranija pjesma u mreži hrvatskih radija. T.K.

Možda ste propustili...

NAJUNOSNIJI BIOGRAFSKI FILM IKADA

“Bohemian Rhapsody” dobiva nastavak

SLAVONSKI MOTIVI RUŽE ŠARLIJE IZ GRADA NA BOSUTU

Bočice za šljivovicu pričaju o Slavoniji

4. IZDANJE NAJVEĆEG REGIONALNOG TURNIRA

Good Game Zagreb - prijave za natjecateljske timove

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana