Mozaik
MLADA ĐAKOVČANKA OSVAJA ETER

Novi singl Ive Ćurić “Gdje je sad ljubav”
Objavljeno 14. prosinca, 2018.

Đakovčanka Iva Ćurić jedna je od onih mladih pjevačica koje ne mogu proći nezapaženo. Šira publika upoznala ju je u jednom talent showu, gdje su je impresivni nastupi doveli do suradnje s poznatim autorima. Tako već neko vrijeme surađuje s Tomislavom Jelićem, producentom Styx production, a zajedno su snimili pjesme "Boje" i "Sjajiš". Najnoviji Ivin singl "Gdje je sad ljubav" Jelić potpisuje kao koproducent uz Daniela Hojsaka, a autorica ove prekrasne balade je Marina Hojsak. Iva će ju uživo izvesti na 66. Zagrebačkom festivalu, a činjenica da je njezina pjesma odabrana među 21 skladbu itekako je veliko priznanje za Ivu i njezine autore.

- Imam sreću da radim s odličnim ljudima, punim potpore i velikog iskustva. Ova pjesma govori općenito o ljubavi i nedostatku empatije među ljudima. U ovo božićno vrijeme nekako smo toga svjesniji, pa se nadam da će ljudi doista prigrliti ovu pjesmu i biti tolerantniji jedni prema drugima i kad prođu blagdani - rekla je Iva.

Iza Ive je već nekoliko sjajnih hitova, a njezina pjesma "Ne možeš" prije dvije godine bila je najemitiranija pjesma u mreži hrvatskih radija. T.K.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JELENA RADAN PJEVAČICA

Nekako me teško svrstati u mainstream ili alternativu

2

BELI MANASTIR

Humanitarni koncert za malog Luku

3

ETNO GYPSY ATRAKCIJA DANAS U BOOGALOO KLUBU

Kočani orkestar nastupa u Zagrebu