Učionica
NOVA SKUPINA ERASMUS+ STUDENATA NA RAZMJENI NA SVEUČILIŠTU U OSIJEKU

U zimskom semestru sveučilište ugošćuje 42 inozemna studenta iz 13 zemalja svijeta
Objavljeno 14. prosinca, 2018.
Tijekom zimskoga semestra akademske godine 2018./2019. Sveučilište u Osijeku ugostit će ukupno 42 inozemna Erasmus+ studenta koji dolaze s partnerskih sveučilišta iz 13 zemalja svijeta: Poljske i Turske (po 8 studenata), Mađarske (6 studenata), Španjolske (5 studenata), Makedonije (3 studenta), Portugala, Belgije, Njemačke i Italije (po 2 studenta) te iz Austrije, Grčke, Češke i Meksika (po jedan student).

Studenti će studirati ili obavljati stručnu praksu na sljedećim sastavnicama: Medicinskom fakultetu (9), Ekonomskom fakultetu (7), Filozofskom fakultetu (6), Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti (4), Pravnom fakultetu (4), Fakultetu agrobiotehničkih znanosti (3), Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih znanosti (3), Akademiji za umjetnost i kulturu (2), Odjelu za kemiju (2), Prehrambeno-tehnološkom fakultetu (1) te Odjelu za biologiju (1). Za novu skupinu inozemnih Erasmus+ studenata Sveučilište u Osijeku organiziralo je Erasmus+ Welcome Day. Sastanak dobrodošlice održan je u Rektoratu 8. listopada 2018., a tom su prigodom studentima predstavljeni grad Osijek, Sveučilište i mogućnosti studiranja na sastavnicama Sveučilišta. Studenti su također upoznati s organizacijskom strukturom Erasmus+ mreže akademskih i administrativnih koordinatora te sa svim praktičnim pitanjima studentskoga života u Osijeku.
Martina ŠUTO
Možda ste propustili...

RAZGOVOR: ALICJA AURIGA, DOKTORANDICA S WEST POMERANIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY IN SZCZECIN (POLJSKA) NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA NA FAKULTETU AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK

Ljudi u Osijeku i na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uvijek su spremni izići u susret

ODRŽANA ZAVRŠNA SVEČANOST OBILJEŽAVANJA 40. OBLJETNICE RUŽIČKINIH DANA

Suradnicima i partnerima Ružičkinih dana uručene zahvalnice i monografije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana