Mozaik
ROĐENDANSKI PARTY SLAVONSKOG RADIJA

Velik broj slušatelja satima se družio s omiljenim voditeljima
Objavljeno 14. prosinca, 2018.
Djelatnici Slavonskog radija složni su u jednom - svih ovih 25 godina tu su zbog slušatelja, a tako će biti i u idućih - 25

Rođendanski party Slavonskog radija na Adventu u parku u četvrtak bio je idealna prilika vjernim slušateljima, koji su došli u velikom broju, da se upoznaju i podruže s omiljenim voditeljima koji ih svakodnevno zabavljaju i informiraju i na koje se uvijek mogu osloniti.

Povezanost publike i najpopularnijeg radija u Osijeku traje već četvrt stoljeća, pa se tako na rođendanskoj torti kojom je Slavonski radio počastio slušatelje našlo 25 svjećica - jedna za svaku godinu, tijekom kojih se promijenilo mnogo voditelja, a svima njima zajedničko je što su davali svoj maksimum kako bi njihovi slušatelji bili zadovoljni i uvijek dobro raspoloženi.

Humoristični voditeljski dvojac Denis Šimić i Goran Petrović Peki apsolutno razumije one koji rano ustaju, jer oni su svako jutro od šest sati vedri i nasmijani. “Već u pola pet smo u mislima sa svima vama koji idete na posao ili pijete svoju prvu jutarnju kavu. Zahvaljujemo svima koji su došli proslaviti naš srebrni pir”, kaže Denis.

- Htjela bih zahvaliti svima što su došli i proslavili s nama ovaj rođoš; četvrt stoljeća ipak nije mala stvar! Ja nisam tu od samih početaka, ali, evo, nekidan sam i ja proslavila svojih godinu dana ovdje. Uz Slavonski i Jutromlata sam i odrastala, a sad zajedno s tom ekipom pišem nove priče - kaže jedna od mladih snaga Slavonskog radija Lea Walz.

Nakon Lee svaki radni dan od 14 do 18 sati eter sa svim svojim zanimljivostima i šalama preuzima iskusni Miljenko Gambiraža - Gamba. “Moja je smjena ispunjena informacijama o prometu i prognozom, a povremeno ubacim i neku zanimljivost s ruba znanosti. Naše slušatelje ispraćam s posla i dočekujem u toplini njihova doma. Nerijetko nudim informacije o novim filmovima i serijama, a često znam predstavljati i nove singlove”, rekao je Gamba.

Svako kasno poslijepodne i večer, dok se odmaraju od napornog dana, sve do 22 sata, sa slušateljima se uz nove hitove i brojne zanimljivosti druži još jedna mlada voditeljska snaga, Vanja Hrvoje Dražić. “Drago mi je što su se slušatelji okupili u ovolikom broju i što se imam priliku družiti sa svima njima te im i ovim putem želim reći da ih vole Vanja, Hrvoje i Slavonski radio”, u rođendanskoj atmosferi našalio se Vanja Hrvoje. Slušatelje je pozdravila i voditeljica Martina Dragušica.

Uz svoje omiljene glasove, slušatelji su se družili i zbližili i s ostatkom vesele ekipe Slavonskog radija, koja im u bilo koje doba dana i noći pruža ono što najviše vole - hitove, zabavu, korisne informacije i sve ono što jedan radio treba pružiti svojim slušateljima.

Danijel Miklić
SPAJANJE LICA S GLASOVIMA
- Rođendanski party zamislili smo kao druženje s našom vjernom publikom, koja nas sluša, ali nas ne vidi. Danas su slušatelji imali priliku spojiti lica s omiljenim im glasovima i po broju prisutnih vidimo da im ta ideja sviđa. Kada je Slavonski radio u pitanju, u posljednih godinu i pol dana došlo je do velikih promjena, a, što je najvažnije, to su prepoznali naši slušatelji, zbog kojih sve ovo i radimo. Oni su s nama svih ovih godina, na čemu im zahvaljujemo, a vjerujem da je ispred nas još jako puno druženja - rekla je voditeljica radiopostaje Marijana Žebić.
Možda ste propustili...

ZBOG NEZADOVOLJSTVA PROGRAMSKIM KRITERIJIMA

Iz Pule se povlači nagrada "Vedran Šamanović"

DO 22.LIPNJA 70 NASLOVA IZ 32 ZEMLJE

Počeo 12. Festival mediteranskog filma Split

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana