Mozaik
ROĐENDANSKI PARTY SLAVONSKOG RADIJA

Velik broj slušatelja satima se družio s omiljenim voditeljima
Objavljeno 14. prosinca, 2018.
Djelatnici Slavonskog radija složni su u jednom - svih ovih 25 godina tu su zbog slušatelja, a tako će biti i u idućih - 25

Rođendanski party Slavonskog radija na Adventu u parku u četvrtak bio je idealna prilika vjernim slušateljima, koji su došli u velikom broju, da se upoznaju i podruže s omiljenim voditeljima koji ih svakodnevno zabavljaju i informiraju i na koje se uvijek mogu osloniti.

Povezanost publike i najpopularnijeg radija u Osijeku traje već četvrt stoljeća, pa se tako na rođendanskoj torti kojom je Slavonski radio počastio slušatelje našlo 25 svjećica - jedna za svaku godinu, tijekom kojih se promijenilo mnogo voditelja, a svima njima zajedničko je što su davali svoj maksimum kako bi njihovi slušatelji bili zadovoljni i uvijek dobro raspoloženi.

Humoristični voditeljski dvojac Denis Šimić i Goran Petrović Peki apsolutno razumije one koji rano ustaju, jer oni su svako jutro od šest sati vedri i nasmijani. “Već u pola pet smo u mislima sa svima vama koji idete na posao ili pijete svoju prvu jutarnju kavu. Zahvaljujemo svima koji su došli proslaviti naš srebrni pir”, kaže Denis.

- Htjela bih zahvaliti svima što su došli i proslavili s nama ovaj rođoš; četvrt stoljeća ipak nije mala stvar! Ja nisam tu od samih početaka, ali, evo, nekidan sam i ja proslavila svojih godinu dana ovdje. Uz Slavonski i Jutromlata sam i odrastala, a sad zajedno s tom ekipom pišem nove priče - kaže jedna od mladih snaga Slavonskog radija Lea Walz.

Nakon Lee svaki radni dan od 14 do 18 sati eter sa svim svojim zanimljivostima i šalama preuzima iskusni Miljenko Gambiraža - Gamba. “Moja je smjena ispunjena informacijama o prometu i prognozom, a povremeno ubacim i neku zanimljivost s ruba znanosti. Naše slušatelje ispraćam s posla i dočekujem u toplini njihova doma. Nerijetko nudim informacije o novim filmovima i serijama, a često znam predstavljati i nove singlove”, rekao je Gamba.

Svako kasno poslijepodne i večer, dok se odmaraju od napornog dana, sve do 22 sata, sa slušateljima se uz nove hitove i brojne zanimljivosti druži još jedna mlada voditeljska snaga, Vanja Hrvoje Dražić. “Drago mi je što su se slušatelji okupili u ovolikom broju i što se imam priliku družiti sa svima njima te im i ovim putem želim reći da ih vole Vanja, Hrvoje i Slavonski radio”, u rođendanskoj atmosferi našalio se Vanja Hrvoje. Slušatelje je pozdravila i voditeljica Martina Dragušica.

Uz svoje omiljene glasove, slušatelji su se družili i zbližili i s ostatkom vesele ekipe Slavonskog radija, koja im u bilo koje doba dana i noći pruža ono što najviše vole - hitove, zabavu, korisne informacije i sve ono što jedan radio treba pružiti svojim slušateljima.

Danijel Miklić
SPAJANJE LICA S GLASOVIMA
- Rođendanski party zamislili smo kao druženje s našom vjernom publikom, koja nas sluša, ali nas ne vidi. Danas su slušatelji imali priliku spojiti lica s omiljenim im glasovima i po broju prisutnih vidimo da im ta ideja sviđa. Kada je Slavonski radio u pitanju, u posljednih godinu i pol dana došlo je do velikih promjena, a, što je najvažnije, to su prepoznali naši slušatelji, zbog kojih sve ovo i radimo. Oni su s nama svih ovih godina, na čemu im zahvaljujemo, a vjerujem da je ispred nas još jako puno druženja - rekla je voditeljica radiopostaje Marijana Žebić.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike