TvObzor
NOVA GODINA

Kako izgleda najluđa noć Nives Celzijus
Objavljeno 14. prosinca, 2018.

Nova je godina za atraktivnu pjevačicu Nives Celzijus (36) prije svega večer u kojoj će se dobro izludirati sa svojim prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj najluđi dan u godini uvijek provodi radno, iako, kako sama kaže, svaki je njezin nastup i njoj i njezinoj publici "Nova godina".

Baš zato, budući da nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, popularna pjevačica odlučila je snimiti senzacionalan videospot za novu pjesmu prikladna naziva "Nova godina". Stihove i glazbu lijepa Nives sama je napisala, a iste je aranžirao njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević. Brza je to pjesma, zaraznog ritma i refrena koji ulazi u uho na prvo slušanje, a kad je čujete, ne možete ne zaplesati i podignuti čašu.

- Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kad ću im priuštiti nešto novo. Pjesma "Nova godina" već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak, jer ja jako mnogo pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No, ovaj put nema boljeg razloga i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti, istaknula je Nives Celzijus, promovirajući novi hit-singl.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

DOBRI PREDZNACI - EKRANIZACIJA KULTNOG ROMANA TERRYJA PRATCHETTA I NEILA GAIMANA

Apokalipsa nikada nije bila ovako šarmantno i dirljivo zabavna

DRUGA SEZONA FOX-OVA ŠPIJUNSKOG TRILERA “DRŽAVA U DRŽAVI”

Inteligentan, filmičan i politički triler koji odražava turbulentna vremena u kojima živimo