Regija
DOČECI NOVE GODINE BIT ĆE ORGANIZIRANI DILJEM BARANJE

Novu godinu slavit će na
trgovima, u restoranima...
Objavljeno 12. prosinca, 2018.
BELI MANASTIR - Gotovo da nema mjesta u Baranji u kojem neće biti organiziran doček Nove godine. Kriza ili ne, za ‘’najluđu noć’’ uvijek će se naći kuna više, bar za one koji na trenutak žele zaboraviti na svakodnevne probleme.Oni drugi, pak, bez dubokog džepa Novu će godinu moći dočekati na trgovima, uz besplatno kuhano vino, pecivo ili nešto slično. Sudeći prema informacijama dočeci Nove godine kretat će se od 100 do 450 kuna.

- Naše goste dočekat će toplo-hladni bife s 30-ak vrsta jela - kaže Damir Josić, vlasnik Restorana Vinarije Josić, napominjući kako će goste zabavljati vrhunski Panonika band iz Sombora. Mjesta, dodaje, ima još malo, a cijena je 450 kuna po osobi. Nekoliko metara dalje, u istom surduku, doček Nove godine organiziraju i Podrumi Zajec. Za ‘’all inclusiv’’ ponudu (plate, prasetina, salata, grah poslije ponoći), trebat će izdvojiti 250 kuna, a goste će zabavljati TS Baranjski sokak. Ludo će biti i u Piroš čizmi. Za 300 kuna po osobi zainteresirani će u tamošnjoj lovačkoj sali dobiti dvije večere, uz zabavu i ostalu ponudu. Dobre zabave uvijek su bile na ‘’suljoškim’’ bazenima, a tako će biti i ove godine.

- U svečanoj dvorani Iris sve će posjetitelje dočekati dvije večere, desert i šampanjac u ponoć - kažu u RC Bazeni, dodajući kako će goste zabavljati osječki Vanilla band. Ekskluzivno će biti u belomanastirskom hotelu Patria, uz relativno malo novca. Quatro band i Džentlemi, naime, zabavljat će goste jedinog belomanastirskog hotela, u kojem će, za cijenu od 270 kuna, goste dočekati bogati švedski stol, torte, šampanjac u ponoć… Bez dočeka neće ostati ni baranjsko etnoselo Karanac. Izdvajamo doček u Baranjskoj kući, kako ističe Vladimir Škrobo-Bajo, za šest slijedova i sve ostalo što ovaj bajkovit prostor nudi, trebat će izdvojiti 400 kuna. Ovo je samo dio ponuda baranjskih ugostitelja, a sigurno ih je još mnogo. Za dočeke su se pobrinule i jedinice lokalne samouprave, odnosno brojne baranjske udruge. Prema informacijama koje imamo NK Petlovac organizira doček nove 2019. godine u mjesnom Domu kulture. Za zabavu je zadužen glazbeni sastav Dijamanti. DVD Baranjsko Petrovo Selo za 100 kuna organizira doček uz skupinu Alibi. Za svega 50 kuna nova 2019. godina moći će se dočakati u vardaračkom Domu kulture, uz KAZ band iz Kopačeva. No, tamošnji je sistem - pinklec na rame, pa će se gosti moći počastiti onime što sami donesu. Vatrogasna zajednica i sportske udruge Općine Čeminac organiziraju doček u Međimurskom domu u Kozarcu, uz tamburaški sastav Melem. Cijena ulaznice 175 kuna. Doček na otvorenom planiran je na belomanastirskom središnjem trgu.

Za zabavu je zadužen Krivi spoj, a uz klizalište koje će proraditi tijekom vikenda, oko podneva organiziran će biti i doček Nove godine za najmlađe. Ivica Getto
Možda ste propustili...

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike