Ekonomija
UPRAVO JE OBJAVLJEN OGLAS ZA POSAO

Želite radno mjesto na kojem, uz sjajne uvjete rada, imate i priliku napredovati?
Objavljeno 13. prosinca, 2018.

Jozo Ivanković, regionalni direktor u Croatia osiguranju, svoju je karijeru u toj kompaniji započeo kao prodajni savjetnik. Iako se radi o početnoj poziciji, mnogi su prodajni savjetnici u Croatiji, pokazujući potencijal za preuzimanje složenijih i odgovornijih poslova, kasnije ostvarili uspješne karijere. Jedan od njih je upravo Ivanković, u Croatia osiguranju zaposlen šest godina.
“Nakon prodaje uslijedila su životna osiguranja za korporativne klijente, jedno veliko poslovno područje. Danas upravljam cijelom zagrebačkom regijom”, govori Ivanković.
Dodaje i da upravljanje tako velikim područjem predstavlja svakodnevni izazov, ali za preuzimanje tog zadatka bio je pripremljen. Prethodno mu je iskustvo, kaže, uvelike pomoglo.
“Posao u prodaji je fleksibilan, dinamičan, pruža vam mogućnost kreiranja radnog vremena, povezuje vas s vašim klijentima i dugoročno vas oplemenjuje. Vi uistinu savjetujete klijente kako da donesu najbolje odluke za sebe i svoju obitelj”, ističe Ivanković.
No, što je potrebno da bi se u samo nekoliko godina napredovalo u karijeri poput Ivankovića? “Za uspjeh je bitno imati strast i pozitivnu energiju. I truditi se biti bolji iz dana u dan”, poručuje Jozo.
Jednako je važno, ipak, iza sebe imati poslodavaca koji potiče osobni i profesionalni rast zaposlenika, u skladu s njihovim mogućnostima, znanjima i afinitetima.
“U ovom se okruženju mogu postići sjajni rezultati, uz odličnu ekipu i najsnažniji brend na tržištu”, zaključuje Jozo Ivanković.
Dobra je vijest da Croatia osiguranje upravo zapošljava prodajne savjetnike na području cijele Hrvatske. Novi zaposlenici dobivaju ugovor na neodređeno i fiksnu plaću uz koju mogu zaraditi i bonus ovisno o prodajnim rezultatima koje ostvare. Osim toga, što je potvrdio i sam Ivanković, Croatia svojim zaposlenicima osigurava i podršku u profesionalnom razvoju. Od prvog dana u kompaniji za zaposlene je osmišljen program uvođenja u posao, osigurana im je podrška mentora te interaktivna online platforma koja im omogućava jednostavno upoznavanje s Croatijinim proizvodima, jednostavniji pristup informacijama te brži pronalazak dokumentacije. Zaposlenici u svakom trenutku mogu zatražiti i pomoć stručnjaka iz raznih područja u kompaniji.
U jednakoj mjeri kao o uvjetima rada u kojima se ostvaruju najbolji poslovni rezultati, Croatia vodi računa i o stvaranju što kvalitetnijih međuljudskih odnosa te o osobnom zadovoljstvu zaposlenika. S tim ciljem organiziraju se brojne društvene aktivnosti. Jedna od novijih je Obiteljski dan, prošle godine održan na čak osam lokacija u Hrvatskoj kako bi okupio zaposlenike i njihove najbliže. U kompaniji se potiče i usvajanje zdravih životnih navika, pa zaposlenici Croatije sudjeluju na Sportskim susretima Adris grupe, B2B utrci koja spaja sport i neformalno druženje te na Međunarodnom nogometnom turniru financijskih institucija, ali i drugim događajima. Dobro je biti u Croatiji, slažu se njezini zaposlenici.
Pogledajte oglas i doznajte kako i gdje možete dobiti posao u Croatia osiguranju.

Možda ste propustili...

GOSPODARSKA NIŠA S VELIKIM POTENCIJALOM

Tržište privatnog zdravstva do 2028. bit će 1 mlrd. eura

NAGLI PAD PROIZVODNJE U HRVATSKOJ

Naznake stabilizacije industrije u eurozoni

POVRĆU LOŠA GODINA, SVE URANILO, KIŠE PREMALO

U plastenicima u travnju 40, zahladnjenje novi stres

Najčitanije iz rubrike