Sport
SASTAO SE IZVRŠNI ODBOR HNS-A

Grb se neće mijenjati, s Azerbajdžanom u Zagrebu
Objavljeno 10. prosinca, 2018.
U ponedjeljak se u zagrebačkom hotelu Westin sastao Izvršni odbor HNS-a, a na sjednici je odlučeno kako će hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. protiv Azerbajdžana, 21. ožujka sljedeće godine, igrati na zagrebačkom stadionu Maksimir. Ujedno, prihvaćen je prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2019. godinu.

HNS je prije nekoliko mjeseci pokrenuo natječaj za izradu novog grba Saveza, ali ni jedan prijedlog nije zadovoljio ukuse Izvršnog odbora pa se izgled grba neće mijenjati.

- Nakon provedenog javnog natječaja za prijedloge izgleda novog grba Hrvatskog nogometnog saveza, a imajući u vidu izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je kako ni jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu prema postojećem grbu te stoga neće mijenjati aktualni grb za sljedeći natjecateljski ciklus. HNS ovim putem zahvaljuje svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa - komentirali su iz HNS-a. I. Li.
Možda ste propustili...

NOGOMETNA SEZONA SE NASTAVLJA UTAKMICAMA POLUFINALA HRVATSKOG KUPA

Nakon više od dva mjeseca nogomet se vraća na hrvatske stadione

MALONOGOMETNI TURNIR “TRI KORNERA PENAL”

“Haklere” ni korona ne može zaustaviti