Sport
PREMIJER LIGA RUKOMETAŠA

Vinkovčani iznenadili vodeću Dubravu u gostima
Objavljeno 10. prosinca, 2018.
Kada su se mnogi najmanje nadali, vinkovački rukometaši su zaigrali iznad svih očekivanja i ostvarili gostujuću pobjedu, i to protiv vodećeg sastava Premijer lige, zagrebačke Dubrave. Dugo se čekao jedan vinkovački bljesak. Bili smo uvjereni da će on doći, međutim malo im je tko davao izgleda da će uspjeti iznenaditi neugodan sastav iz zagrebačkog kvarta. Od prve minute Vinkovčani su zaigrali kao da im je ovo utakmica koja odlučuje o životu ili smrti. Sve je u redovima Spačve funkcioniralo odlično, od vratara Ereša koji je obranio 17 šuteva rukometaša Dubrave i promovirao se u najboljeg igrača susreta, pa sve do posljednjeg igrača koji je zaigrao u susretu. Trener Vinkovčana Josip Mečić bio je, naravno, zadovoljan izvedbom svojih igrača.

- Djelovali su naši igraču u skladu sa svime što smo se dogovorili uoči ove utakmice. Moram reći da su svi dali svoj maksimum i da pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Kontrolirali smo susret svih 60 minuta i nismo dopustili da nam domaćin poremeti ritam igre, a na kraju i slavlje koje smo zaslužili u svim segmentima - ne skrivajući oduševljenje rekao je trener Vinkovčana Josip Mečić.

Ovom pobjedom Vinkovčani su prije svega pobjegli iz opasne zone, a ponovno su se uključili u bitku za četvrto mjesto koje vodi i sljedeće polusezone u Ligu za prvaka. Trenutno im je četvrto mjesto udaljeno samo dva boda. A.Grgić
DUBRAVA*28(15)

SPAČVA*32(16)

ZAGREB - SD Dubrava. Gledatelja 200. Suci: Igor Barle i Saša Vučić (oba iz Zagreba).

DUBRAVA: Dumenčić 3(1), Ivanković 3, Volar, Radoš 1, Vinković 8(6), Maričić 2, Samardžić 4, Medić 2, Gobec, Marković, Turčić, M. Grahovac, N. Grahovac 5, D. Grahovac, Račić.

SPAČVA-VINKOVCI: D. Stojanović, Jurić 2, Maroš, Mažurana 6, Ilić, Šaravanja 4, Vukušić 3(2), Antunović, Raguž 4(1), Mihaljević, Domagoj Smojver 6, Bolanča, Božić 1, Dominik Smojver 6, Ereš.

SEDMERCI: Dubrava 9(7), Spačva-Vinkovci 5(3); ISKLJUČENJA: 10 min. Dubrava (Volar 4, Maričić, N. Grahovac, Račić), 16 min. Spačva-Vinkovci (Jurić 4, Raguž 4, Božić 6, Dominik Smojver).
Možda ste propustili...

FRANCUSKA POČELA ODBROJAVANJE DO POČETKA OLIMPIJSKIH IGARA

U Grčkoj sve spremno za paljenje olimpijske baklje, koja će na put do Pariza

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

Najčitanije iz rubrike