Regija
OBITELJIMA I DJECI ZA BOŽIĆNE BLAGDANE

Grad osigurao 270 paketa
Objavljeno 10. prosinca, 2018.
ŽUPANJA

Kao i dosadašnjih godina, Grad Županja odlučio je za predstojeće božićne blagdane pomoći obiteljima teškog materijalnog stanja.

- Želimo omogućiti našim sugrađanima koji vrlo teško žive i kojima je pomoć doista potrebna da najradosniji kršćanski blagdan Božić provedu dostojanstveno. Želimo da i njihove obitelji osjete toplinu doma, ljubavi i zajedništva - kaže gradonačelnik Županje i saborski zastupnik Davor Miličević. Kako doznajemo od pročelnika Gradske službe Damira Parmaća, djeci je proteklog tjedna za Sv. Nikolu podijeljeno 120 poklon-paketa vrijednosti od po 100 kuna, a pripremljeno je i 150 obiteljskih božićnih paketa vrijednih po 300 kuna. Grad Županja priprema i organizaciju dočeka Nove godine na Trgu kralja Tomislava. Za dobro raspoloženje, prema riječima gradonačelnika Miličevića, pobrinut će se poznati županjski tamburaški sastav "Kristali". Točno u ponoć nebo nad Županjom obasjat će veličanstveni vatromet i građane koji su se odlučili silvestarsku noć provesti na otvorenom, uvesti u novu, 2019. godinu.

A Županjci s nestrpljenjem očekuju početak bogatog programa ovogodišnjeg Adventa, koji je predviđen za 20. prosinca, a koji će se do 30. prosinca održavati na trgu i u gradskom parku. M.L.O.
Možda ste propustili...

OSNOVNA ŠKOLA DOBRIŠA CESARIĆ POŽEGA

Čestitka učenika za Dan planeta Zemlje

ŠIRI SE PONUDA

Nova trgovina

KAMEROM SNIMATELJA ŽELJKA FELBARA

Veliko jezero, Europska Amazona, Velika rijeka

Najčitanije iz rubrike