Autoglas
PREMIJERA NOVE VERZIJE TIPA

Mirror i Street proširit će obitelj modela Fiat Tipo
Objavljeno 11. prosinca, 2018.
Za oba modela karakteristične su prostranost, funkcionalnost i fleksibilnost

Fiat Tipo Mirror i Fiat Tipo Street dvije su nove verzije koje proširuju obitelj modela Tipo, a donose mogućnosti povezivanja i pristupačne su cijene. Mirror je namijenjen kupcima koje zanima mogućnost povezivanja i traže najnovije trendove iz sektora Infotainment. Street je namijenjen današnjoj mladeži i budućim odraslim ljudima koji žele bogatu opremu i nisku cijenu.


Za oba modela karakteristične su prostranost, funkcionalnost i fleksibilnost. Tipo nije slučajno vodeći proizvodni program u svom segmentu u Italiji i među najboljih deset u sedam europskih država. Oko 70 % svih Fiata Tipo prodani su izvan Italije. Njegov dizajn je globalni, a iza njega krije se međunarodni tim stručnjaka iz Italije, Turske, Koreje, Španjolske, Rusije i Austrije, a jednako vrijedi i za njegovu narav koja je također globalnog karaktera. To je potvrđeno lani, kada je standardni proizvodni model Tipo obišao cijeli svijet u 133 dana. Prešao je 41.000 kilometara u 400 sati po cesti, bez potrebe za dodatnim servisiranjem, kroz 22 države i 122 grada, gdje je plijenio poglede i izazivao divljenje masa.


Posebno izdanje modela Mirror savršena je kombinacija tehnologije i elegancije karakteristične za Tipo. Sustavi za povezivanje u osnovnoj su opremi zajedno sa sustavom UconnectTM 7″ HD LIVE s dodirnim zaslonom i ugrađenim funkcijama Apple CarPlay i Android AutoTM. Sa svim tim naprednim sposobnostima automobil postaje savršen dodatak pametnom telefonu vozača i omogućuje siguran pristup svim glavnim aplikacijama na uređaju izravno iz sjedala vozača, dok su ruke uvijek na upravljaču.
Fiat Tipo Street namijenjen je mladim kupcima. Sa svim istaknutim točkama osobnosti modela Pop, ima nove 16-inčne kotače od lake legure u crnoj boji visokog sjaja, zatamnjena stakla i kontrastne detalje u tamnoj boji, na kućištima retrovizora, maski i unutarnjim i vanjskim kvakama vrata. Upadljiva DRL LED prednja svjetla i posebna oznaka dodatno naglašavaju karakter modela Street i to o koliko se posebnom izdanju radi. Čitav paket dodatno naglašava ujednačenost talijanskog dizajna, jamčeći snažnu osobnost i eleganciju bez negativnog učinka po funkcionalnost.


Milan Bugarić
// premijera //
Izdanja Mirror i Street dostupna su u verzijama s četirima vratima, s petero vrata i karavanskoj izvedbi, a proizvodni program sukladan je strogim zakonskim propisima WLTP-a. Proizvodni program motora obuhvaća 1,4-litreni motor od 95 KS i 1,4-litreni T-Jet benzinski motor od 120 KS te dizelske motor 1.3 MultiJet od 95 KS i 1.6 MultiJet od 120 KS, također s automatskim mjenjačem DCT.
Možda ste propustili...

CX-80 UDOBNOST, PRAKTIČNOST I SVESTRANOST

Nova perjanica Mazde sa 7 udobnih sjedala

ODLIČAN POTEZ ORGANIZATORA VRHUNSKE UTRKE

Hrvatski rally veterani na WRC-u