Regija
GRAD SLATINA

U Božićnom parku svečano otvoren Adventski sajam
Objavljeno 9. prosinca, 2018.
SLATINA - U pregršt događanja koja Grad u prosincu nudi, među najznačajnijima je Adventski sajam u okviru kojega će biti umjetnosti, zabave, pjesme i plesa, dobre hrane i toplih napitaka. Programi su počeli 1. prosinca i već je organiziran cijeli niz različitih događanja, a prema riječima direktorice Turističkog ureda Vanje Lazić, do konca mjeseca bit će još četrdesetak različitih sadržaja.

– Advent je i ove godine u Božićnom parku i potrudili smo se da bude još ljepši nego što je bio prošle godine. Potrudit ćemo se atmosferu u gradu učiniti onakvom kakva treba biti u najljepšem i najveselijem mjesecu u godini - rekao je gradonačelnik Denis Ostrošić, otvarajući manifestacije Prosinac u Slatini i Advenstki sajam.

Svečanost otvorenja „učarobila“ je Nina Kraljić svojim izvedbama božićnih pjesama te etno i pop-skladbama, koje je izvodila na jedinstven i samo sebi svojstven način, dajući im svoju osobnost i čineći otvorenje Adventskog sajma u Slatini nezaboravnim glazbenim doživljajem.

Tako je Park 136. slatinske brigade postao Božićni park i zasjao u blagdanskom ozračju, a klizalište je već prvoga dana privuklo veliki broj ljubitelja klizanja. Prvi put postavljen je vrtuljak za najmlađe, a dok se djeca zabavljaju, odraslima se nude ukusni zalogaji i topli napitci. P.Ž.
Možda ste propustili...

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

NA TRGU U SREDIŠTU NAŠICA

Škola je predstavila strukovna zanimanja

POVJERENSTVO ZA SUZBIJANJE OVISNOSTI VPŽ-A

Novi je predsjednik Siniša Brlas

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana